Τρεις συμβουλές για όταν μαγειρεύετε με παρμεζάνα

08:52 - 18/05/2023

Η παρμεζάνα είναι ένα κλαστικό ιταλικό τυρί που παρασκευάζεται εδώ και αιώνες και δεν είναι περίεργο που εξακολουθεί να αποτελεί βασικό συστατικό στις κουζίνες όλου του κόσμου. Παράγεται από αγελαδινό γάλα και έχει έντονο, μεθυστικό άρωμα που μπορεί να βελτιώσει κάθε πιάτο, από ζυμαρικά μέχρι ριζότο και σούπες. Για ένα άκρως γευστικό αποτέλεσμα, ωστόσο, υπάρχουν κάποια μυστικά που, σύμφωνα με το tastingtable.com, πρέπει να γνωρίζετε όταν μαγειρεύετε με αυτό το τόσο ιδιαίτερο τυρί. Χρησιμοποιήστε φρέσκια παρμεζάνα για καλύτερη γεύση Η φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα μπορεί να θεωρηθεί ο βασιλιάς όλων των τυριών, ενώ είναι και πολύ καλύτερη από την προ-τριμμένη για διάφορους λόγους. Πρώτον, υπάρχε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα