«Δεν ευχαριστήθηκα την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”» – Τι λέει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

16:21 - 08/02/2020

Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους υποδέχθηκαν στο Dot η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, […] The post «Δεν ευχαριστήθηκα την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”» – Τι λέει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους «Δεν ευχαριστήθηκα την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”»

Διαβάστε το στο

"Δεν ευχαριστήθηκα την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”" – Τι λέει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (VIDEO)

Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους υποδέχθηκαν στο Dot η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την τεράστια επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”. «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”, ήμουν μικρή τότε, ήμουν 22 χρονών και ήταν η πρώτη μου δουλειά. Αυτός ήταν ο λόγος που κρατούσα έτσι άμυνα και είναι και λογικό. Δεν την ευχαριστήθηκα την επιτυχία, δεν τη βίωσα. Αυτό από τη μία ήταν κακό, τώρα σκέφτομαι ότι θα ήταν ωραίο να την είχα ευχαριστηθεί γιατί αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Αλλά από την άλλη δεν γίνεται να τα ευχαριστηθείς. Τον Απόστολο Γκλέτσο έχω καιρό να τον δω, αλλά έχουμε επαφή. Την

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο