Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

18:38 - 18/05/2023

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης. Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούνταν από προβλήματα στην υγεία του, η οποία επιδεινώθηκε έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με τους αγαπημένους του ανθρώπους να βρίσκονται στο πλευρό του. Ανάμεσά τους η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία υπήρξε […] The post Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Η υγεία του είχε επιδεινωθεί μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο – Ο γάμος του με την Κατιάνα Μπαλανίκα και η σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Ο Στηβ Κακέτσης, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από εγκεφαλικό και έδινε μάχη για τη ζωή του. Όπως έγινε γνωστό, τελικά ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Υπήρξε παντρεμένος με την γνωστή ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία απέκτησαν έναν γιο. Επίσης, γνωστή ήταν και η σχέση του με την ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών, ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης...

Διαβάστε το στο Zougla

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Τα τελευταία χρόνια ο ισχυρός άνδρας της νύχτας είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα με τις δημόσιες εμφανίσεις του να είναι ελάχιστες.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Έφυγε από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης, και τη δυσάρεστη είδηση μας επιβεβαίωσε άνθρωπος από το φιλικό του περιβάλλον.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας, Στηβ Κατέτσης

Διαβάστε το στο tovima

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Σε ηλικία 73 ετών πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η υγεία του επιχειρηματία που είχε συνδέσει το όνομά του με τη νυχτερινή ζωή της χώρας, είχε επιδεινωθεί σοβαρά έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε επί σειρά ετών παντρεμένος με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία είχε αποκτήσει και ένα γιο προτού αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μια από τις πιο γνωστές σχέσεις του Στηβ Κακέτση ήταν με την Άντζελα Δημητρίου. Όσα είχε πει η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση Η Κατιάνα Μπαλανίκα πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έλεος» του Mega και μίλησε για τον θυελλώδη έρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Στηβ Κακέτσης.  Ο επιχειρηματίας πριν λίγους μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επιδείνωσε την υγεία του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών!

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών ο Στηβ Κακέτσης. Ο επιχειρηματίας πριν λίγους μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επιδείνωσε την υγεία του. Στο πλευρό του βρίσκονταν συνεχώς οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι τον φρόντισαν και ήλπιζαν να βγει νικητής από αυτή τη μάχη. Τελικά, ο ίδιος δεν τα κατάφερε και η είδηση του […] Το άρθρο Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών! εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο αλλά όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πήγες από την οικογένειά του, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τα προβλήματα που προκάλεσε… Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών

Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας  Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών.Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας  Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών.Σημειώνεται, πως ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και σε συνδυασμό με προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετώπιζε, η κατάστασή του επιβαρύνθηκε. Υπενθυμίζεται ότι ο 73χρονος επιχειρηματίας νοσηλευόταν σχεδόν δύο μήνες στο Νοσοκομείο «Υγεία» της Αθήνας, έχοντας υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Στο πλευρό του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Στη θλίψη βύθισε σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης. […] The post Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών

Από τη ζωή έφυγε σήμερα στα 73 του χρόνια ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης. Η υγεία To άρθρο Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, σε ηλικία 73 ετών. Η υγεία του επιχειρηματία είχε επιδεινωθεί σοβαρά μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης

Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσηςekomninou Thu, 18/05/2023 - 20:30

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας  Στηβ Κακέτσης.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Ο Στηβ Κακέτσης, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από εγκεφαλικό και έδινε μάχη για τη ζωή του. Όπως έγινε γνωστό, τελικά ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Υπήρξε παντρεμένος με την γνωστή ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία απέκτησαν έναν γιο. Επίσης, γνωστή ήταν και η σχέση του με την δημοφιλή τραγουδίστρια […] The post Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών

Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών. Ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και σε συνδυασμό με προβλήματα υγείας η κατάστασή του επιβαρύνθηκε. Ο 73χρονος επιχειρηματίας νοσηλευόταν σχεδόν δύο μήνες στο Νοσοκομείο «Υγεία» της Αθήνας, έχοντας υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Στο πλευρό του βρίσκονταν συνεχώς οι δικοί του άνθρωποι, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, ο οποίος είχε ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης και τη νυχτερινή διασκέδαση, ενώ ανάμεσα στα μαγαζιά που είχε ήταν και η θρυλική «Νεράιδα». Η υγεία του Στηβ Κακέτση είχε επιδεινωθεί σοβαρά, μετά από [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας άφησε σε ηλικία 73 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Θλίψη! «Έφυγε» ο Στηβ Κακέτσης

Θλίψη! «Έφυγε» ο Στηβ Κακέτσης 18/05/2023 «Έφυγε» σήμερα από τη ζωή ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, όπως επιβεβαίωσε άνθρωπος από το φιλικό του περιβάλλον. Ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και σε συνδυασμό με προβλήματα υγείας που είχε, η κατάστασή του επιβαρύνθηκε. Ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία είχαν αποκτήσει και έναν γιο.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Tην τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών άφησε ο Στηβ Κακέτσης. Η υγεία του επιχειρηματία είχε επιδεινωθεί σοβαρά, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ο Στηβ Κακέτσης είχε συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες πίστες παλαιότερων δεκαετιών όπου μεσουρανούσαν τα μεγάλα αστέρια του λαϊκού τραγουδιού. Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό, Κατιάνα Μπαλανίκα, με […] The post Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και σε συνδυασμό με προβλήματα υγείας η κατάστασή του επιβαρύνθηκε. Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, όπως επιβεβαίωσε άνθρωπος από το φιλικό του περιβάλλον. Ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και σε συνδυασμό με προβλήματα υγείας η κατάστασή του επιβαρύνθηκε. Ο …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης

Ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και σε συνδυασμό με προβλήματα υγείας η κατάστασή του επιβαρύνθηκε. Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, όπως επιβεβαίωσε άνθρωπος από το φιλικό του περιβάλλον. Ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και σε συνδυασμό με προβλήματα υγείας η κατάστασή του επιβαρύνθηκε. Ο […] The post Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Τα τελευταία χρόνια ο ισχυρός άνδρας της νύχτας είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα με τις δημόσιες εμφανίσεις του να είναι ελάχιστες. «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών οΣτηβ Κακέτσης. Είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και η υγεία του είχε επιδεινωθεί. Ο επιχειρηματίας ήταν πολύ γνωστός και μάλιστα το όνομά του είχε συνδεθεί με […] The post Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Ο Στηβ Κακέτσης, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από εγκεφαλικό και έδινε μάχη για τη ζωή του. Όπως έγινε γνωστό, τελικά ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Υπήρξε παντρεμένος με την γνωστή ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία απέκτησαν έναν γιο. Επίσης, γνωστή ήταν και η σχέση του με την […] The post Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Ο Στηβ Κακέτσης, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από εγκεφαλικό και έδινε μάχη για τη ζωή του. Όπως έγινε γνωστό, τελικά ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Υπήρξε παντρεμένος με την γνωστή ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία απέκτησαν έναν γιο. Επίσης, γνωστή ήταν και η σχέση του με την δημοφιλή τραγουδίστρια […] The post Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Πριν από λίγο καιρό είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιοΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, όπως επιβεβαίωσε άνθρωπος από το φιλικό του περιβάλλον. Ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και σε συνδυασμό με προβλήματα υγείας η κατάστασή του επιβαρύνθηκε. Ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία είχαν αποκτήσει και έναν γιο. «Είμαι με […] Το άρθρο Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»