#Κατιάνα Μπαλανίκα

Κατιάνα Μπαλανίκα: "Κάποιοι δε θέλουν να με δουν" - Ξέσπασε σε κλάματα για την οικογένεια της

thetoc.gr
"Έσπασε" η Κατιάνα Μπαλανίκα με το που είδε τα αδέλφια και τα εγγόνια της
18:09 13/11/2023

Τα δάκρυα, η εξομολόγηση και το συγκινητικό τραγούδι της Κατιάνας Μπαλανίκα!

paraskhnio.gr
Η πρεμιέρα του Secret Song στον Alpha με την Ναταλία Γερμανού ήταν γεμάτη συγκινήσεις. Η Κατιάνα Μπαλανίκα κάθισε στη λευκή καρέκλα και περίμενε την… έκπληξη. Διαβάστε περισσότερα στο gossipstory.gr Το άρθρο Τα δάκρυα, η εξομολόγηση και το συγκινητικό τραγούδι της Κατιάνας Μπαλανίκα! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 13/11/2023

Secret Song: Συγκλόνισε η Κατιάνα Μπαλανίκα για εκείνους που έφυγαν ή δεν θέλουν να τη δουν

Newsit
Η πρεμιέρα του Secret Song στον Alpha με την Ναταλία Γερμανού ήταν γεμάτη συγκινήσεις. Μια απ’ αυτές, της Κατιάνας Μπαλανίκα, που μάλιστα μετά την έκπληξη που της έγινε, είχε κι εκείνη κάτι να πει. Και καθήλωσε με την εξομολόγησή της! Όπως όλοι οι καλεσμένοι στο Secret Song πριν από εκείνη, η Κατιάνα Μπαλανίκα κάθισε στη ... Περισσότερα To άρθρο Secret Song: Συγκλόνισε η Κατιάνα Μπαλανίκα για εκείνους που έφυγαν ή δεν θέλουν να τη δουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 13/11/2023

Secret Song – Καθήλωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα με την εξομολόγηση της: «Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά»

zappit.gr
Στην πρεμιέρα της νέας μουσικής εκπομπής του Alpha, Secret Song με την Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα το βράδυ […] The post Secret Song – Καθήλωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα με την εξομολόγηση της: «Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά» appeared first on Zappit.
00:00 13/11/2023

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Επαναλαμβάνουν το “50-50” – Kαλά κάνουν»»

neolaia.gr
Η Κατιάνα Μπαλανίκα για την επιστροφή του «50-50» και τον ρόλο της Σάσας στο Ντόλτσε Βίτα.
18:46 20/07/2023

Κατιάνα Μπαλανίκα: Η έντονη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την τηλεοπτική επιστροφή των σειρών με τον Πέτρο Φιλιππίδη

tlife.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, “Όποιος θέλει να χωρίσει να To άρθρο Κατιάνα Μπαλανίκα: Η έντονη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την τηλεοπτική επιστροφή των σειρών με τον Πέτρο Φιλιππίδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 20/07/2023

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτική επιστροφή, η τηλεόραση δεν ξέρω αν το σκέφτεται»

okmag.gr
H Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν στο ξεκίνημα της περιοδείας της θεατρικής παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του». Η ηθοποιός εξέφρασε μάλιστα και το παράπονό της: «Σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτική επιστροφή, η τηλεόραση δεν ξέρω αν το σκέφτεται. Έχω δεχτεί προτάσεις, αλλά δεν ευοδώθηκαν και μάλλον όχι […] The post Κατιάνα Μπαλανίκα: «Σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτική επιστροφή, η τηλεόραση δεν ξέρω αν το σκέφτεται» appeared first on OK! Magazine.
10:58 05/07/2023

Η Κατιάνα Μπαλανίκα συγκλονίζει για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της, Στηβ Κακέτση

govastileto.gr
Ενάμιση μήνα περίπου μετά τον θάνατο του Στηβ Κακέτση, η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά για τον άνδρα που αγάπησε και απέκτησαν μαζί ένα παιδί. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ότι ο επιχειρηματίας δυσκολεύτηκε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή. Πιο συγκεκριμένα, η Κατιάνα Μπαλανίκα ανέφερε: «Δεν […]
22:00 29/06/2023

Κατιάνα Μπαλανίκα: Συγκλονίζει για τον Στηβ Κακέτση: “Είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη και ήθελε να πεθάνει”

instyle.gr
H Kατιάνα Μπαλανίκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο του πρώην συζύγου της, Στηβ Κακέτση. “Δεν έχει σημασία που ο Στηβ ήταν πρώην σύζυγός μου, ήταν οικογένεια για εμένα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο 25 χρόνια μαζί και έχετε ένα παιδί, οι σχέσεις δεν αλλάζουν. Είναι οικογένεια […] The post Κατιάνα Μπαλανίκα: Συγκλονίζει για τον Στηβ Κακέτση: “Είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη και ήθελε να πεθάνει” appeared first on InStyle.
14:46 29/06/2023

Αλέξης Κούγιας: Η άγνωστη ιστορία με τον Στηβ Κακέτση και την Κατιάνα Μπαλανίκα

tlife.gr
Για τον καλό του φίλο Στηβ Κακέτση, ο οποίος υπήρξε και πελάτης του, μίλησε μια μέρα To άρθρο Αλέξης Κούγιας: Η άγνωστη ιστορία με τον Στηβ Κακέτση και την Κατιάνα Μπαλανίκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:40 23/05/2023

Στηβ Κακέτσης – Άντζελα Δημητρίου: Η άγνωστη ιστορία από τον θυελλώδη έρωτά τους! «Κρατούσε ακόμα και τις βέρες τους»

okmag.gr
Ο Στηβ Κακέτσης και η Άντζελα Δημητρίου έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα στο παρελθόν. Πολλοί αναφέρουν πως η πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα υπήρξε για εκείνον η μεγάλη του αγάπη και πως η Άντζελα Δημητρίου υπήρξε μεγάλος του έρωτας. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Τζώρτζια Συρίχα που είχε ζήσει τον έρωτα του επιχειρηματία και της […] The post Στηβ Κακέτσης – Άντζελα Δημητρίου: Η άγνωστη ιστορία από τον θυελλώδη έρωτά τους! «Κρατούσε ακόμα και τις βέρες τους» appeared first on OK! Magazine.
14:06 22/05/2023

Συγκίνηση στην κηδεία του Στιβ Κακέτση – Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα

Newsbeast.gr
Πλήθος συγγενών και φίλων βρέθηκαν στο τελευταίο «αντίο» στον Στηβ Κακέτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών. Στο νεκροταφείο Παπάγου, κατέφθασε πρώτη η Κατιάνα Μπαλανίκα, πρώην σύζυγος του επιχειρηματία, υποβασταζόμενη από τον γιο τους, Μάκη, με την γνωστή ηθοποιό να είναι συντετριμμένη. Το «παρών» έδωσαν ανάμεσα σε άλλους, η Μαρινέλλα, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο επιχειρηματίας, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, η Ελένη Ράντου και η Κάτια Δανδουλάκη. Στεφάνια έστειλαν η Άντζελα Δημητρίου, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο δήμαρχος Βόλου και άλλοι από τον χώρο του θεάματος και της πολιτικής.
13:52 22/05/2023

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ - Κηδεία Στηβ Κακέτση: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» - Συγκινημένη η Πέγκυ Ζήνα - Γιατί δεν πήγε η Άντζελα

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ - Κηδεία Στηβ Κακέτση: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» - Συγκινημένη η Πέγκυ Ζήνα - Γιατί δεν πήγε η Άντζελα 22/05/2023 Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (18/5) σε ηλικία 73 ετών έπειτα από αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της θρυλικής «Νεράιδας», που είχε γράψει τη δική του ιστορία στη διασκέδαση, πριν από λίγους μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επιδείνωσε την ήδη επιβαρυμένη υγεία του, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Υγεία. Τελικά, δεν τα κατάφερε και η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος καλλιτέχνες, αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα.
13:28 22/05/2023

Κηδεία Στηβ Κακέτση: Ο λόγος που δεν πήγε η Άντζελα Δημητρίου

okmag.gr
Η Άντζελα Δημητρίου δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του Στηβ Κακέτση το μεσημέρι της Δευτέρας. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είχαν ζήσει έναν μεγάλο έρωτα στο παρελθόν. Μάλιστα ο Στηβ Κακέτσης είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του ότι ήταν ο λόγος που χώρισε από την μέχρι τότε σύζυγό του Κατιάνα Μπαλανίκα. «Επειδή μίλησα με την Άντζελα Δημητρίου, […] The post Κηδεία Στηβ Κακέτση: Ο λόγος που δεν πήγε η Άντζελα Δημητρίου appeared first on OK! Magazine.
13:24 22/05/2023

Κηδεία Στηβ Κακέτση: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα – Υποβασταζόμενη από τον γιο της (φωτό & βίντεο)

irafina.gr
Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς και φίλοι στον επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή στις 18 Μάη σε ηλικία 73 ετών. Η υγεία του Στηβ Κακέτση είχε επιδεινωθεί σοβαρά, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάρτιο. Τότε, χρειάστηκε να νοσηλευτεί μερικές ημέρες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Στο παρελθόν, ο επιχειρηματίας είχε παντρευτεί […]
12:12 22/05/2023

Κατιάνα Μπαλανίκα: Συντετριμμένη στην κηδεία του Στηβ Κακέτση – Υποβασταζόμενη από τον γιο της

tlife.gr
Υποβασταζόμενη από τον γιο της Μάκη, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Στηβ To άρθρο Κατιάνα Μπαλανίκα: Συντετριμμένη στην κηδεία του Στηβ Κακέτση – Υποβασταζόμενη από τον γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:48 22/05/2023

Στηβ Κακέτσης: Το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής η Γερμανού – «Μιλούσα στο τηλέφωνο και μου είπε…» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
 Στηβ Κακέτσης: Η Ναταλία Γερμανού «αποχαιρέτησε» τον Στηβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία ο Στηβ Κακέτσης είχε αποκτήσει μαζί έναν γιο. «Έφυγε πολύ ταλαιπωρημένος από την υγεία του. Είχε υποστεί και […] Το άρθρο Στηβ Κακέτσης: Το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής η Γερμανού – «Μιλούσα στο τηλέφωνο και μου είπε…» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:08 21/05/2023

Στηβ Κακέτσης: Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε όσα της είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα

thecaller.gr
Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στον θάνατο του Στηβ Κακέτση και αποκάλυψε πως μίλησε τα τελευταία 24ωρα με την πρώην σύζυγο του επιχειρηματία, Κατιάνα Μπαλανίκα.Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στον θάνατο του Στηβ Κακέτση και αποκάλυψε πως μίλησε τα τελευταία 24ωρα με την πρώην σύζυγο του επιχειρηματία, Κατιάνα Μπαλανίκα.Η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών. Πολύ ταλαιπωρημένος τον τελευταίο καιρό από […]
11:42 21/05/2023

Συγκλονίζει η Ναταλία Γερμανού για τον Στηβ Κακέτση – «Μίλησα με την Κατιάνα Μπαλανίκα και…»

to10.gr
Η αποκάλυψη για την συνομιλία της με την πρώην σύζυγο του Στηβ Κακέτση
08:26 21/05/2023

Στηβ Κακέτσης: Τα πρώτα λόγια της Κατιάνα Μπαλανίκα μετά τον θάνατο του επιχειρηματία

in.gr
Ο Στηβ Κακέτσης και η Κατιάνα Μπαλανίκα έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο και η αγάπη που είχαν μεταξύ τους ήταν ανιδιοτελής
17:52 20/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load