Το σαρδάμ του Γιάνη Βαρουφάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ - «Έχω κι εγώ τα τραύματά μου»

20:56 - 18/05/2023

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, στη ροή του λόγου του, αποκάλεσε «συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ» τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν την προεκλογική ομιλία του στο Ηράκλειο, ως Γραμματέα του ΜέΡΑ25… Συγκεκριμένα ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε: «Φίλες και φίλοι συνοδοιπόροι συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ»… Και δεν το άφησε να «περάσει» έτσι. Μόλις κατάλαβε το λάθος του, είπε στο κοινό που παρακολουθούσε την ... Περισσότερα To άρθρο Το σαρδάμ του Γιάνη Βαρουφάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ - «Έχω κι εγώ τα τραύματά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το σαρδάμ του Γιάνη Βαρουφάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ - «Έχω κι εγώ τα τραύματά μου»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, στη ροή του λόγου του, αποκάλεσε «συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ» τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν την προεκλογική ομιλία του στο Ηράκλειο, ως Γραμματέα του ΜέΡΑ25… Συγκεκριμένα ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε: «Φίλες και φίλοι συνοδοιπόροι συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ»…  Και δεν το άφησε να «περάσει» έτσι.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συγκινεί ο Γιάννης Σμαραγδής για την απώλεια της γυναίκας του: «Η Ελένη ήταν η δύναμη μου – Η απώλεια της με είχε βυθίσει σε κατάθλιψη»

Η συγκινητική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απώλεια της Ειρήνης Μαρινάκη

Μαρία Καρυστιανού: «Είμαι στην πρώτη γραμμή οργάνωσης κινήματος που μπορεί να γίνει κόμμα»

Συνελήφθη 23χρονος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Έκρυβε στη βαλίτσα του πάνω από 18 κιλά κάνναβης

Axios: Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νατανιάχου μετά την δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς

Ρεπόρτερ Μπακς: «Τα «ελάφια» προσπαθούν να κρατήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ρόστερ τους»