Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με την 8χρονη κόρη της για τις εκλογές – «Με άφησε με το στόμα ανοιχτό»

14:20 - 19/05/2023

Ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, η 8χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με την 8χρονη κόρη της για τις εκλογές – «Με άφησε με το στόμα ανοιχτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της την άφησε με το στόμα ανοιχτό – «Μαμά, τι θα ψηφίσεις;»

Μετά τους χορούς και τα τραγούδια, οι συντελεστές της εκπομπής «Ελένη» άρχισαν την κουβέντα για τις εκλογές της Κυριακής 21ης Μαΐου. Τότε η παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega, Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την ερώτηση που της έκανε η κόρη της αναφορικά με τις εκλογές και την άφησε με τον στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, η κόρη της την ρώτησε τι θα ψηφίσει στις εκλογές; Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια; «Η δικιά μου η μικρή κόρη πού τ’ ακούει; Εκεί στο κρεβάτι που πάμε το βράδυ να πέσουμε για ύπνο, με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Μου λέει “Μαμά τι θα ψηφίσεις;”», είπε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε: «Δεν θέλω να μιλάω με τα παιδιά για κόμματα ακόμα. Και μου λέει “δεν θα μου πεις;” και λέω “όχι”. Και την

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Μενεγάκη: Την ρώτησε η κόρη της τι θα ψηφίσει στις εκλογές – Τι της απάντησε

Τον διάλογο που είχε στο σπίτι με την μικρή της κόρη, Μαρίνα, αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.Τον διάλογο που είχε στο σπίτι με την μικρή της κόρη, Μαρίνα, αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.«Η δικιά μου η μικρή κόρη πού τ’ ακούει; Εκεί στο κρεβάτι που πάμε το βράδυ να πέσουμε για ύπνο, με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Μου λέει «Μαμά τι θα ψηφίσεις»;», είπε η Ελένη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της