Μαρία Μπακοδήμου: Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η παρουσιάστρια

20:24 - 19/05/2023

Ολοένα και πιο συχνά βλέπουμε επώνυμους τόσο της χώρας μας όσο και του εξωτερικού να πέφτουν To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου: Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η παρουσιάστρια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπακοδήμου: Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η παρουσιάστρια

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media.

Διαβάστε το στο

Μαρία Μπακοδήμου: Θύμα διαδικτυακής απάτης - «Θέλω να προσέχετε πάρα πολύ»

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για την ηλεκτρονική απάτη που τη δείχνει να κρατάει ένα προϊόν.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Μαρία Μπακοδήμου

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε η Μαρία Μπακοδήμου, όπως κατήγγειλε μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, «Γεια σου». «Υπάρχει μία ηλεκτρονική απάτη, photoshop, που δείχνει εμένα να κρατάω ένα προϊόν τύπου πόσιμο. Δεν το έψαξα και πάρα πολύ. Ευχαριστώ τους φίλους που μου το έστειλαν στο Instagram, και λέει ότι εγώ, παρ’ όλη την ηλικία μου, δείχνω πολύ νεότερη επειδή πίνω αυτό το πράγμα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Θέλω να προσέχετε πάρα πολύ. Γιατί υπάρχουν προϊόντα, τα οποία μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα. Δεν ξέρετε τι έχουν. Και αν βλέπετε έναν επώνυμο να κρατάει ένα μπουκαλάκι, δεν αποκλείεται το photoshop, όπως σε αυτή την περίπτωση. Και συμβαίνει πάρα πολύ συχνά. Μέχρι να πας

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Μπακοδήμου: Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η παρουσιάστρια – Η ανάρτησή της

Μαρία Μπακοδήμου: Όλο και περισσότεροι επώνυμοι πέφτουν στα «δίχτυα» επιτήδειων, που χρησιμοποιούν τα ονόματα και τις φωτογραφίες τους προκειμένου να πουλήσουν διάφορα σκευάσματα. Τελευταίο θύμα τους η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια είδε το πρόσωπό της να φιγουράρει σε μια τέτοια ψεύτικη διαφήμιση και εξέπεμψε «SOS». Η ίδια ενημερώθηκε από διαδικτυακή φίλη της πως το όνομά […] Το άρθρο Μαρία Μπακοδήμου: Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η παρουσιάστρια – Η ανάρτησή της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης – Τι συμβούλευσε τους τηλεθεατές

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε για ακόμη μία φορά η Μαρία Μπακοδήμου, όπως κατήγγειλε η ίδια μέσα από την εκπομπή «Γεια σου».Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε για ακόμη μία φορά η Μαρία Μπακοδήμου, όπως κατήγγειλε η ίδια μέσα από την εκπομπή «Γεια σου».Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας: «Υπάρχει μία ηλεκτρονική απάτη, photoshop, που δείχνει εμένα να κρατάω ένα προϊόν τύπου πόσιμο. Δεν το έψαξα και πάρα πολύ. Ευχαριστώ τους φίλους που μου το έστειλαν στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Μπακοδήμου: Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η παρουσιάστρια -Τι συμβούλευσε τους τηλεθεατές

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε πέσει και παλαιότερα θύμα ηλεκτρονικής απάτης

Διαβάστε το στο Skai.gr

Η Μαρία Μπακοδήμου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Μαρία Μπακοδήμου και το αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση στα social media. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Γεια σου» έμαθε για την απάτη από μια φίλη της και φρόντισε να ενημερώσει τους ακολούθους της προκειμένου να μην πέσουν στη διαδικτυακή παγίδα. «Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ» Συγκεκριμένα η […] The post Η Μαρία Μπακοδήμου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Μαρία Μπακοδήμου

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε η Μαρία Μπακοδήμου, όπως κατήγγειλε μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, «Γεια σου». «Υπάρχει μία ηλεκτρονική απάτη, photoshop, που δείχνει εμένα να κρατάω ένα προϊόν τύπου πόσιμο. Δεν το έψαξα και πάρα πολύ. Ευχαριστώ τους φίλους που μου το έστειλαν στο Instagram, και λέει ότι εγώ, παρ’ όλη την ηλικία […] Το άρθρο Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Μαρία Μπακοδήμου εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της