Εύη Βατίδου: «Είναι δυνατόν να πάρω την άδεια του πρώην συζύγου μου για να κατέβω στις εκλογές;»
10:28 - 20/05/2023
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο παραχώρησε η Εύη Βατίδου, η οποία απάντησε για την απόφασή της να […]
The post Εύη Βατίδου: «Είναι δυνατόν να πάρω την άδεια του πρώην συζύγου μου για να κατέβω στις εκλογές;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύη Βατίδου: Είναι δυνατόν να πάρω την άδεια του πρώην συζύγου μου για να κατέβω στις εκλογές;
“Καλύτερα να με ρωτήσεις αν το συζήτησα με τον νέο σύντροφο που έχω στη ζωή μου, γιατί οι άνθρωποι που είναι γύρω μας, μας βοηθούν και μας στηρίζουν” σημείωσε η Εύη Βατίδου. Συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο παραχώρησε η Εύη Βατίδου και μίλησε για την απόφαση που είχε πάρει να κατέβει υποψήφια στις ... Περισσότερα
To άρθρο Εύη Βατίδου: Είναι δυνατόν να πάρω την άδεια του πρώην συζύγου μου για να κατέβω στις εκλογές; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Εύη Βατίδου δηλώνει: «Είναι δυνατόν να πάρω την άδεια του πρώην συζύγου μου για να κατέβω στις εκλογές;»
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Εύη Βατίδου, η οποία μίλησε για την απόφασή της να κατέβει στις εκλογές, αν και στη συνέχεια ο Άρειος Πάγος άφησε εκτός εκλογών το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Πώς αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα µε το κόμμα «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου; Την κυρία Λατινοπούλου την γνώρισα στη Θεσσαλονίκη πριν από […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕύη Βατίδου: «Είναι δυνατόν να πάρω την άδεια του πρώην συζύγου μου για να κατέβω στις εκλογές;»
Για την απόφασή της να κατέβει στην πολιτική, αν και ο Άρειος Πάγος άφησε εκτός εκλογών το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μίλησε η Εύη Βατίδου, σε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο.Για την απόφασή της να κατέβει στην πολιτική, αν και ο Άρειος Πάγος άφησε εκτός εκλογών το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μίλησε η Εύη Βατίδου, σε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο.Πώς αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα µε το κόμμα «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου; Την κυρία Λατινοπούλου την γνώρισα στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕύη Βατίδου: «Είναι δυνατόν να πάρω την άδεια του πρώην συζύγου μου για να κατέβω στις εκλογές;»
«Φυσικά και δεν συζήτησα τίποτα μαζί του και γενικά τις αποφάσεις της ζωής μου τις παίρνω μόνη μου»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr