Εκλογές 2023: Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Κυριάκος Βελόπουλος – Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νοθείας

11:28 - 21/05/2023

Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε το πρωί της Κυριακής (21/5) για τις εθνικές εκλογές ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:30 στο 1ο ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού (Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου 40 – Ελευθέριο Κορδελιό 563 34). «Ψηλά το κεφάλι Έλληνες, ψηλά την Ελλάδα, θα νικήσουμε» είπε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νοθείας στις φετινές εκλογές. «Ψηφίζουμε για τη Μακεδόνια» τόνισε και τον χειροκρότησαν όσοι ήταν παρόντες στο εκλογικό κέντρο ενώ ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές 2023: Στο Ελευθέριο Κορδελιό ψήφισε ο Κυριάκος Βελόπουλος

Στο 1ο ΓΕΛ Ελευθερίου-Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έφτασε […] The post Εκλογές 2023: Στο Ελευθέριο Κορδελιό ψήφισε ο Κυριάκος Βελόπουλος appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ψήφισε ο Κυριάκος Βελόπουλος: Έκανε λόγο για ενδεχόμενο νοθείας

Στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Κυριάκος ΒελόπουλοςΣτο Κορδελιό στη Θεσσαλονικη ψήφισε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο ΓΕΛ Ελευθερίου Κορδελιού, Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου 40. Αφού έριξε την ψήφο του προχώρησε σε δηλώσεις έξω από το εκλογικό κέντρο κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο νοθείας. «Φτιάξαμε τεράστιο μηχανισμό παράλληλης καταγραφής των αποτελεσμάτων», ανέφερε.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Εκλογές 2023: Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε η Σίσσυ Χρηστίδου – Το μήνυμα που έστειλε

Στη Θεσσαλονίκη ανέβηκε η Σίσσυ Χρηστίδου για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, παρέα με τον αδερφό της, Γιάννη. Η παρουσιάστρια που σήμερα δεν πραγματοποιήθηκε η εκπομπή της πήγε στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να ψηφίσει και έστειλε το δικό της μήνυμα από την κάλπη. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη […] The post Εκλογές 2023: Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε η Σίσσυ Χρηστίδου – Το μήνυμα που έστειλε appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα