Τσέλσι: Κατέθεσε πρόταση 80 εκατομμυρίων στη Γιουβέντους για τον Βλάχοβιτς

17:08 - 21/05/2023

Την περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς φαίνεται πως γλυκοκοιτάζει η Τσέλσι, ενώ σύμφωνα με το ESPN ήδη προσέφερε 80 εκατομμύριαευρώ στη Γιουβέντους για τον Σέρβο στράικερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τσέλσι δίνει 80 εκατ. στην Γιουβέντους για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς

Η Τσέλσι κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Γιουβέντους ύψους 80 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σέρβου διεθνή επιθετικού, Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς δείχνει να μην είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Γιουβέντους και θέλει ν’ αλλάξει ομάδα, με την Τσελσι να ψάχνει για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τους. Ρεπορτάζ του «ESPN» αναφέρει ότι ... Περισσότερα To άρθρο Η Τσέλσι δίνει 80 εκατ. στην Γιουβέντους για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στα 80 εκατ. ευρώ η πρόταση της Τσέλσι για τον Βλάχοβιτς

Η Τσέλσι κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Γιουβέντους ύψους 80 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του «ESPN» Ο 23χρονος Σέρβος φορ δεν είναι ευχαριστημένος στο Τορίνο και θέλει ν’ αλλάξει ομάδα, με τους «μπλε» να ψάχνουν για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τους. Ο Ρομέλου Λουκάκου θα επιστρέψει το καλοκαίρι […] The post Στα 80 εκατ. ευρώ η πρόταση της Τσέλσι για τον Βλάχοβιτς appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Η Τσέλσι κατέθεσε πρόταση 80 εκατομμυρίων στη Γιουβέντους για τον Βλάχοβιτς

Την περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς γλυκοκοιτάζει η Τσέλσι, ενώ σύμφωνα με το ESPN ήδη προσέφερε 80 εκατομμύριαευρώ στη Γιουβέντους για τον Σέρβο στράικερ. Η Τσέλσι του Τοντ Μπόελι έχει μείνει εκτός από την Ευρώπη την νέα σεζόν και με την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να δείχνει τελειωμένη υπόθεση, ξεκινά να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα της. […] The post Η Τσέλσι κατέθεσε πρόταση 80 εκατομμυρίων στη Γιουβέντους για τον Βλάχοβιτς appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

EuroLeague: Πρώτη φορά σε 19 χρόνια που έγιναν τρία... break στα Game 1

Κάνααν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα είναι μια μεγάλη σειρά»

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Έρχεται από τον ορίζοντα

ΜακΚίσικ: «Είμαστε ομάδα με πολύ ταλέντο και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»