Στίβος: Τρίτος ο Καραλής σε μίτινγκ στην Πολωνία

18:20 - 21/05/2023

Στίβος: Τρίτος ο Καραλής σε μίτινγκ στην Πολωνία 21/05/2023 Ανεβάζει σιγά σιγά στροφές ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο σπουδαίος πρωταθλητής του επί κοντώ μπαίνει στην περίοδο του ανοικτού στίβου με μεγάλο στόχο φυσικά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ο Μανόλο αγωνίστηκε σε μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μπιάλιστοκ της Πολωνίας. Εκεί κατέλαβε την τρίτη θέση με άλμα στα 5,71μ. Ο Καραλής μπήκε στον αγώνα από τα 5,41μ. τα οποία πέρασε με την πρώτη, όπως και τα 5,56μ, αλλά και τα 5,71μ. Έπειτα είχε τρία άκυρα άλματα στα 5,81μ. Νικητής ήταν ο Πολωνός Πιοτρ Λίσεκ με 5.81μ. και δεύτερος ο Αμερικανός Όστιν Μίλερ με το ίδιο ύψος.  

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Εμμανουήλ Καραλής βγήκε τρίτος με 5,71μ σε μίτινγκ στην Πολωνία

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ του Μπιάλιστοκ στην Πολωνία, καθώς ξεπέρασε τα 5,71 μέτρα. Ο Εμμανουήλ Καραλής έδειξε ότι η προετοιμασία του ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στον αγώνα του στην Πολωνία μετά τα 5,71 μ. που ξεπέρασε ο 23χρονος πρωταθλητής – και ενώ από τα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Εμμανουήλ Καραλής βγήκε τρίτος με 5,71μ σε μίτινγκ στην Πολωνία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Εμμανουήλ Καραλής: Τρίτος με 5,71μ σε μίτινγκ στην Πολωνία!

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ του Μπιάλιστοκ στην Πολωνία, καθώς ξεπέρασε τα 5,71 μέτρα. Ο Εμμανουήλ Καραλής έδειξε ότι η προετοιμασία του ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στον αγώνα του στην Πολωνία μετά τα 5,71 μ. που ξεπέρασε ο 23χρονος πρωταθλητής – και ενώ από τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»