Π. Τρυφιάτης: «Οι καθαρές προτάσεις μας δικαιώθηκαν»

20:16 - 22/05/2023

«Οι καθαρές προτάσεις μας δικαιώθηκαν με την ισχυρή εντολή που έδωσε η κοινωνία στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, προκειμένου να έχει ρυθμιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις», αναφέρει σε δήλωση ο Πάνος Τρυφιάτης υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Αναλυτικά: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω όλους εσάς και τον καθένα ξεχωριστά, που …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Π. Τρυφιάτης: «Οι καθαρές προτάσεις μας δικαιώθηκαν με την ισχυρή εντολή που έδωσε η κοινωνία στο ΠΑΣΟΚ»

«Οι καθαρές προτάσεις μας δικαιώθηκαν με την ισχυρή εντολή που έδωσε η κοινωνία στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, προκειμένου να έχει ρυθμιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις», αναφέρει σε δήλωση ο Πάνος Τρυφιάτης πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία. Αναλυτικά: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω όλους εσάς και τον καθένα ξεχωριστά, που συμπορευτήκαμε στον τίμιο πολιτικό αγώνα για την προοδευτική Αλλαγή στην Πατρίδα μας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, για τη βοήθεια τους, καθώς και τους συμπολίτες μου, που έκαναν την πολιτική υπέρβαση, για να εκφράσουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους στο πρόσωπο μου. Με καθαρό λόγο προσεγγίσαμε την κοινωνία και δημι

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»