Συγκινεί το μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού για τον πατέρα της: «Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος»
20:46 - 22/05/2023
24 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο Φρέντυ Γερμανός «έφυγε» από τη ζωή και η κόρη του Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε μερικές σκέψεις της και ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ο Φρέντυ Γερμανός άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Μαΐου του 1999 και η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της […]
The post Συγκινεί το μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού για τον πατέρα της: «Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: Η ανάρτηση για τον πατέρα της - «Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ»
«Όμως να ξέρεις, είσαι η πυξίδα μου και θα σαι για πάντα» πρόσθεσε - Η ανάρτησή της
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού: «Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος» – 24 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της
Συγκινεί η Ναταλία Γερμανού με την ανάρτησή της για τα 24 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 21 Μαΐου του 1999. «Χτες ήταν γιορτή. Γιόρταζε ο Κωνσταντίνος, η Ελένη, γιόρταζε το my number one (18 χρόνια από τη μαγική μας νίκη στο Κίεβο) είχαμε και εκλογές. 21 Μαΐου. Αυτή η μέρα! Που κάθε χρόνο η χαρά και η λύπη συγκρούονται μέσα μου σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Προχτες η @katerina_vlachou__ μου έφτιαξε αυτό το υπέροχο βίντεο. Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος και -ναι, αναντικατάστατος, όμως να ξέρεις είσαι η πυξίδα μου και θα σαι για πάντα. 5/9/1934
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝαταλία Γερμανού: «Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος» – Συγκινεί 24 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της
Με μια συγκινητική ανάρτησή, η Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκε στα 24 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της.Με μια συγκινητική ανάρτησή, η Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκε στα 24 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της.Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 21 Μαΐου του 1999. «Χτες ήταν γιορτή. Γιόρταζε ο Κωνσταντίνος, η Ελένη, γιόρταζε το my number one (18 χρόνια από […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝαταλία Γερμανού: «Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος»
24 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της
Διαβάστε το στο news.grΣπαραγμός από τη Ναταλία Γερμανού: 24 χρόνια από τον θάνατο του Φρέντυ – «Μπαμπάκα μου δε θα σε φτάσω, όμως να ξέρεις…»
Η άκρως συγκινητική ανάρτηση της παρουσιάστριας
Διαβάστε το στο to10.grΝαταλία Γερμανού: «Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος»
Συγκινεί η Ναταλία Γερμανού με την ανάρτησή της για τα 24 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 21 Μαΐου του 1999. «Χτες ήταν γιορτή. Γιόρταζε ο Κωνσταντίνος, η Ελένη, γιόρταζε το my number one (18 […]
The post Ναταλία Γερμανού: «Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr