Κρίστη Καθάργια για Γιώργο Μαυρίδη: «Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα»

10:20 - 23/05/2023

Την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη παραχώρησε η Κρίστη Καθάργια στην Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα του Breakfast@Star το πρωινό της […] The post Κρίστη Καθάργια για Γιώργο Μαυρίδη: «Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρίστη Καθάργια: Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιο μου

“Με έχουν απατήσει και μια φορά το έχω πιάσει” παραδέχεται, επίσης, η Κρίστη Καθάργια. Για την ζωή μετά το διαζύγιο με τον σύζυγο της, Γιώργο Μαυρίδη, τον γιο της, Άκη και την απιστία μίλησε η Κρίστη Καθάργια στην Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα του Breakfast@Star το πρωινό της Τρίτης. Αυτή ήταν και η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη ... Περισσότερα To άρθρο Κρίστη Καθάργια: Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιο μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κρίστη Καθάργια για Γιώργο Μαυρίδη: «Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα – Με έχουν απατήσει»

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε η Κρίστη Καθάργια, για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη.Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε η Κρίστη Καθάργια, για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη.Η Κρίστη Καθάργια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το ωραιότερο δώρο που έχω λάβει είναι ο ερχομός του Άκη! Δεν περιγράφεται! Από εκεί και πέρα αλλάζει όλη η ζωή σου μόνο προς το καλό, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κρίστη Καθάργια: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη – «Δεν είμαι περήφανη που χώρισα»

Σαν βόμβα έσκασε πριν μερικούς μήνες πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του Κρίστη Καθάργια To άρθρο Κρίστη Καθάργια: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη – «Δεν είμαι περήφανη που χώρισα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κρίστη Καθάργια: Μιλάει για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Μαυρίδη – «Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη»

Η Κρίστη Καθάργια μίλησε για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Μαυρίδη και το πώς είναι η ζωή της σήμερα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Κρίστη Καθάργια: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη – “Δεν είμαι περήφανη που χώρισα”

Η Κρίστη Καθάργια μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη. “Μια φορά παντρεύτηκα, με τον Γιώργο. Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ήταν όλα από επιλογή. Προέκυψε η εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, η σχέση δεν μπόρεσε να συνεχίσει αλλά για μένα δεν έλεγε […] The post Κρίστη Καθάργια: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη – “Δεν είμαι περήφανη που χώρισα” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Κρίστη Καθαργιά: Μιλά πρώτη φορά μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Μαυρίδη – «Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα»

Η Κρίστη Καθαργιά και ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους τον περασμένο Φεβρουάριο έπειτα από 9 μήνες γάμου. Η όμορφη ψυχολόγος μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον παρουσιαστή και γνωστό tattoo artist. «Τώρα είμαι μόνη μου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν […] The post Κρίστη Καθαργιά: Μιλά πρώτη φορά μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Μαυρίδη – «Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο