Βικτόρια Χαλκίτη: «Προσπαθούσαμε 8 χρόνια να γίνουμε γονείς»
12:34 - 23/05/2023
Η Βικτόρια Χαλκίτη μίλησε για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα, και για τη δουλειά της στο J2US. Η δασκάλα φωνητικής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα», για τη μητρότητα και τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί, αλλά και για το σχήμα που είχε κλείσει να εμφανιστεί και τελικά δεν έγινε. «Έχω περάσει […]
The post Βικτόρια Χαλκίτη: «Προσπαθούσαμε 8 χρόνια να γίνουμε γονείς» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βικτώρια Χαλκίτη: Στην τελευταία προσπάθεια ήρθε το παιδί, προσπαθούσαμε 8 χρόνια να γίνουμε γονείς
“Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα και για τον άνδρα μου” εξομολογήθηκε η Βικτώρια Χαλκίτη. Η Βικτώρια Χαλκίτη παραχώρησε συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Νάντια Ρηγάτου και μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε και τις προσπάθειες που έκαναν με τον σύζυγό της να γίνουν γονείς. Ειδικότερα, η Βικτώρια Χαλκίτη εξομολογήθηκε πως ... Περισσότερα
To άρθρο Βικτώρια Χαλκίτη: Στην τελευταία προσπάθεια ήρθε το παιδί, προσπαθούσαμε 8 χρόνια να γίνουμε γονείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο