Χριστίνα Κολέτσα για την τρομακτική εμπειρία που έζησε στη Μελβούρνη: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί»

13:30 - 23/05/2023

Για την τρομακτική εμπειρία που έζησε στη Μελβούρνη μίλησε η Χριστίνα Κολέτσα. Η τραγουδίστρια αναστάτωσε τους followers της με την ανάρτησή της στα social media, όπου τους ενημέρωνε για την εκκένωση που χρειάστηκε να κάνει σε ξενοδοχείο που διέμενε. Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ανέφερε: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Δεν […] The post Χριστίνα Κολέτσα για την τρομακτική εμπειρία που έζησε στη Μελβούρνη: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Κολέτσα: Η τρομακτική εμπειρία που έζησε στη Μελβούρνη

«Άρχισα να ακούω σειρήνες σε όλο το κτίριο, κόσμο να κατεβαίνει και δεν συνειδητοποιήσαμε ποτέ τι είχε συμβεί» περιγράφει

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Χριστίνα Κολέτσα μιλά για την τρομαχτική εμπειρία που βίωσε στην Αυστραλία: «Άκουγα σειρήνες σε όλο το κτίριο»

Η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα βίωσε μια τρομαχτική εμπειρία κατά τη διάρκεια της διαμονής της στην Αυστραλία. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη χώρα και πρόκειται να κάτσει στη Μελβούρνη μέχρι και τον Ιούνιο, καθώς εμφανίζεται σε μαγαζί της πόλης. Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, η τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά πως «δεν μου έχει συμβεί ξανά αυτό. Δεν ήταν ακριβώς νύχτα, ήταν πολύ νωρίς το πρωί. Ξαφνικά, άρχισα να ακούω σειρήνες σε όλο το κτίριο, κόσμο να κατεβαίνει και δεν συνειδητοποιήσαμε ποτέ τι είχε συμβεί». «Ήρθαν εδώ δύο οχήματα της πυροσβεστικής, ανέβηκαν πάνω γύρω στα 7 άτομα με κάτι σιδερένια εργαλεία, όχι με μάνικες για να ρίξουν νερό. Όλο αυτό κράτησε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χριστίνα Κολέτσα για την τραυματική της εμπειρία στη Μελβούρνη: «Τρέμω τους σεισμούς – Φοβήθηκα μην έχει γίνει και κάτι δεν κατάλαβα»

Χριστίνα Κολέτσα: Μια ανάρτηση που αναστάτωσε τους θαυμαστές της έκανε στα social media η sexy τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα αναφερόμενη σε μια τρομακτική εμπειρία που βίωσε στη Μελβούρνη, καθώς το ξενοδοχείο που διέμενε χρειάστηκε να εκκενωθεί άμεσα. Μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» η Χριστίνα Κολέτσα περιέγραψε τι συνέβη και τις στιγμές τρόμου που έζησε λέγοντας: «Δεν μου […] Το άρθρο Χριστίνα Κολέτσα για την τραυματική της εμπειρία στη Μελβούρνη: «Τρέμω τους σεισμούς – Φοβήθηκα μην έχει γίνει και κάτι δεν κατάλαβα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»