Σύνθημα αντεπίθεσης θα στείλει ο Τσίπρας στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ - «Όλοι μαζί ενάντια στην απειλή ενός αλαζονικού ηγεμόνα Μητσοτάκη»

17:02 - 23/05/2023

Με ενωτική διάθεση θα προσέλθουν σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη μεθαυριανή (25.05.2023) συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Athenaeum InterContinental Athens Hotel» (Λεωφόρος Συγγρού 89-93). Εκεί αναμένεται να γίνει μία πρώτη αποτίμηση για το τι έφταιξε και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπέστη τέτοια μεγάλη ήττα ... Περισσότερα To άρθρο Σύνθημα αντεπίθεσης θα στείλει ο Τσίπρας στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ - «Όλοι μαζί ενάντια στην απειλή ενός αλαζονικού ηγεμόνα Μητσοτάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τζόκερ κλήρωση 3002: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Ξέσπασμα Αταμάν: Αγράμματοι Τούρκοι έβριζαν την μητέρα μου

Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Serial killer» ζώων πέταξε αποκεφαλισμένο γατάκι σε νηπιαγωγείο

Μητσοτάκης για προϋπολογισμό 2026: Έξι μέτρα για την στέγη, άλλα 160 εκατομμύρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους και διακομματική επιτροπή για το αγροτικό

Formula 1: Και το όνομα αυτής, Audi Revolut Formula 1 Team

Τσίπρας στην παρουσίαση του βιβλίου «Ιθάκη» στην Πάτρα: «Όποιος εμμένει στο αριστερόμετρο και στα λάθη των άλλων, δεν έχει ψελλίσει τα δικά του λάθη»