Μαριάννα Τουμασάτου: Η εγκυμοσύνη μετά τα 40 της- «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν μεγάλη»

18:18 - 23/05/2023

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» με την Σοφία Αλιμπέρτη και μοιράστηκε την εμπειρία To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: Η εγκυμοσύνη μετά τα 40 της- «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν μεγάλη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ήμουν 43 ετών όταν γέννησα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν μεγάλη»

Η Μαριάννα Τουμασάτου «ανοίγει» την καρδιά της και μιλάει για τη γέννηση του παιδιού τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ήμουν 43 ετών όταν γέννησα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν μεγάλη»

Η Μαριάννα Τουμασάτου που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος» μίλησε στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 την εμπειρία της δικής της εγκυμοσύνης, έχοντας περάσει την ηλικία των 40. Η γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά στα 43 της χρόνια! «Δεν με είχε απασχολήσει το πότε θα γίνω […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαριάννα Τουμασάτου: “Ήμουν 43 ετών όταν γέννησα – Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν μεγάλη”

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην εκπομπή ¨Ζήσε αλλιώς” για την εμπειρία της δικής της εγκυμοσύνης, έχοντας περάσει την ηλικία των 40. Η γνωστή ηθοποιός έγινε μητέρα σε ηλικία 43 ετών. “Δεν με είχε απασχολήσει το πότε θα γίνω μάνα γιατί όταν ήμουν πιο μικρή δεν ήθελα. Μετά όταν βρήκα έναν άνθρωπο που ήθελα μαζί του […] The post Μαριάννα Τουμασάτου: “Ήμουν 43 ετών όταν γέννησα – Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν μεγάλη” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Η Μαριάννα Τουμασάτου για τη μητρότητα μετά τα 40: «Δεν μπορούσε κανείς να με πείσει ότι ήμουν μεγάλη»

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί μετά την ηλικία των 40 ενώ εξομολογήθηκε πώς βίωσε την περίοδο της εγκυμοσύνης. «Δεν με είχε απασχολήσει το πότε θα γίνω μάνα γιατί όταν ήμουν πιο μικρή δεν ήθελα. Μετά όταν βρήκα έναν άνθρωπο που ήθελα μαζί του παιδί, ήρθε […] The post Η Μαριάννα Τουμασάτου για τη μητρότητα μετά τα 40: «Δεν μπορούσε κανείς να με πείσει ότι ήμουν μεγάλη» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της