Μαριάννα Τουμασάτου: «Όταν εγώ γέννησα είχα τη δυνατότητα και την πολυτέλεια να ευχαριστηθώ τα πρώτα δυο χρόνια του παιδιού μου»

18:42 - 23/05/2023

Μαριάννα Τουμασάτου: Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, που φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;», μοιράστηκε στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» μας την εμπειρία της δικής της εγκυμοσύνης, έχοντας περάσει την ηλικία των 40. «Δεν με είχε απασχολήσει το πότε θα γίνω μάνα γιατί όταν ήμουν πιο μικρή δεν ήθελα. Μετά όταν βρήκα έναν […] Το άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: «Όταν εγώ γέννησα είχα τη δυνατότητα και την πολυτέλεια να ευχαριστηθώ τα πρώτα δυο χρόνια του παιδιού μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]