«Πολυάριθμες» νυκτερινές επιθέσεις με drones σε ρωσική επαρχία

11:10 - 24/05/2023

«Πολυάριθμες» ήταν οι επιθέσεις με drones που σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης (23/5) στη ρωσική περιφέρεια του Μπέλγκοροντ, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης αυτής της περιοχής στην οποία σημειώθηκε πρόσφατα επιδρομή ενόπλων που εισέβαλαν από την Ουκρανία. «Η νύχτα δεν ήταν αληθινά ήσυχη. Υπήρξαν πολυάριθμες επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Η αντιαεροπορική άμυνα ασχολήθηκε με μεγάλο μέρος αυτών», ανέφερε ο Βιατσεσλάβ Γκλάντκοφ μέσω της εφαρμογής Telegram. Όπως διευκρίνισε και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων «οι επιθέσεις αυτές προκάλεσαν ωστόσο ζημιές σε οχήματα, σπίτια και δημόσια κτίρια στην περιοχή, αλλά όχι και θύματα».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πολυάριθμες» νυκτερινές επιθέσεις με drones σε ρωσική επαρχία – Ζημιές σε σπίτια και δημόσια κτίρια, χωρίς θύματα

«Πολυάριθμες» ήταν οι επιθέσεις με drones που σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης (23/5) στη ρωσική περιφέρεια του Μπέλγκοροντ, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης αυτής της περιοχής στην οποία σημειώθηκε πρόσφατα επιδρομή ενόπλων που εισέβαλαν από την Ουκρανία. «Η νύχτα δεν ήταν αληθινά ήσυχη. Υπήρξαν πολυάριθμες επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Η αντιαεροπορική άμυνα ασχολήθηκε με μεγάλο […] Το άρθρο «Πολυάριθμες» νυκτερινές επιθέσεις με drones σε ρωσική επαρχία – Ζημιές σε σπίτια και δημόσια κτίρια, χωρίς θύματα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μπελγκορόντ: Για «πολυάριθμες» νυκτερινές επιθέσεις με drones κάνει λόγο η Ρωσία

Στην καθιερωμένη ενημέρωση του το υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι περισσότεροι από 70 μαχητές σκοτώθηκαν στο Μπελγκορόντ. The post Μπελγκορόντ: Για «πολυάριθμες» νυκτερινές επιθέσεις με drones κάνει λόγο η Ρωσία appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

«Πολυάριθμες» νυκτερινές αεροπορικές επιθέσεις σε ρωσική επαρχία

«Πολυάριθμες» επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών σημειώθηκαν στη διάρκεια της περασμένης νύκτας στη ρωσική περιφέρεια του Μπέλγκοροντ, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης αυτής της περιοχής στην οποία σημειώθηκε πρόσφατα επιδρομή ενόπλων που εισέβαλαν από την Ουκρανία. «Η νύχτα δεν ήταν αληθινά ήσυχη. Υπήρξαν πολυάριθμες επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Η αντιαεροπορική άμυνα ασχολήθηκε με μεγάλο μέρος αυτών», ανέφερε ο […] «Πολυάριθμες» νυκτερινές αεροπορικές επιθέσεις σε ρωσική επαρχία on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα