Η Κατερίνα Λάσπα απαντά αν χώρισε ή όχι από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο

12:26 - 24/05/2023

Με τα κατά καιρούς δημοσιεύματα να τους θέλουν χωρισμένους, η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος μετρούν ήδη 15 χρόνια […] The post Η Κατερίνα Λάσπα απαντά αν χώρισε ή όχι από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κατερίνα Λάσπα απαντά στις φήμες για χωρισμό της από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο

Η Κατερίνα Λάσπα ήταν σήμερα (24.05.2023) καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό». «Κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι έχει αλλάξει η προσωπική σου ζωή. Γράφουν ότι δεν είστε μαζί με τον Νεκτάριο. Ισχύουν ή δεν ισχύουν;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η Κατερίνα Λάσπα δεν αρνήθηκε να απαντήσει. «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο ... Περισσότερα To άρθρο Η Κατερίνα Λάσπα απαντά στις φήμες για χωρισμό της από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Κατερίνα Λάσπα απαντάει στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο

Η Κατερίνα Λάσπα βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 24/05, καλεσμένη στο «Πρωινό», και μίλησε για όλους και για όλα. Φυσικά στη συνάντησή της με τον Γιώργο Λιάγκα, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, καθώς κατά καιρούς, δημοσιεύματα τους θέλουν χωρισμένους. Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι μετράει 15 χρόνια κοινής πορείας. «Εσύ το ξέρεις καλύτερα, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Λάσπα: Απαντά πρώτη φορά για το φημολογούμενο διαζύγιο από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο

Καλεσμένη στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε η Κατερίνα Λάσπα, η οποία μεταξύ άλλων, απάντησε To άρθρο Κατερίνα Λάσπα: Απαντά πρώτη φορά για το φημολογούμενο διαζύγιο από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Λάσπα: Απαντά πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο

Η Κατερίνα Λάσπα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Έπειτα από ερώτηση του παρουσιαστή, η Κατερίνα Λάσπα απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο. “Κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι έχει αλλάξει η προσωπική σου ζωή. […] The post Κατερίνα Λάσπα: Απαντά πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Κατερίνα Λάσπα: Απαντά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο

H Κατερίνα Λάσπα, απάντησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο. Mιλώντας στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα ανέφερε: «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος  που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. […] The post Κατερίνα Λάσπα: Απαντά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»