#Κατερίνα Λάσπα

Κατερίνα Λάσπα – Η αντίδραση on camera για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega: «Εγώ θα λύσω τα οικονομικά της;»

govastileto.gr
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Κατερίνα Λάσπα, η οποία απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την προσωπική της ζωή και τις τηλεοπτικές εξελίξεις «Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, δημιουργική, ξεκλέβω λίγο χρόνο και για εμένα, για ταξίδια. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη αλλά δεν υπάρχει αυτή την περίοδο. Ωραίοι οι έρωτες αλλά θέλουμε υγεία, χαρά», είπε […]
12:00 19/04/2024

Κατερίνα Λάσπα: Selfie φωτογραφία με κόκκινο Βινύλ αναστατώνει το διαδίκτυο

koolnews.gr
Απίστευτο στυλ και αυτοπεποίθηση από τη λαμπερή Κατερίνα Λάσπα Η Κατερίνα Λάσπα, γνωστή για την ακαταμάχητη παρουσία της, μας παρασύρει για ακόμη μία φορά σε ένα κόσμο άφθονου στυλ και μόδας με την τελευταία selfie στον καθρέφτη που δημοσίευσε στα social media. Φορώντας ένα κόκκινο βινύλ παντελόνι, η Κατερίνα Λάσπα ξεχωρίζει για την θρασύτητα και […] The post Κατερίνα Λάσπα: Selfie φωτογραφία με κόκκινο Βινύλ αναστατώνει το διαδίκτυο appeared first on Koolnews.gr.
13:58 24/01/2024

Κατερίνα Λάσπα: Η μικρή της κόρη στέλνει φιλιά κάτω από τον πύργο του Άιφελ

mothersblog.gr
Διακοπές στο Παρίσι κάνει η Κατερίνα Λάσπα με τις κόρες της.Περισσότερα...
16:37 05/01/2024

Κατερίνα Λάσπα: Η πρώτη δήλωση μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου

zappit.gr
Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, η Κατερίνα Λάσπα έκανε δηλώσεις στο Πρωινό. Για […] The post Κατερίνα Λάσπα: Η πρώτη δήλωση μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου appeared first on Zappit.
12:00 11/12/2023

Κατερίνα Λάσπα διαζύγιο: Χρόνια πίσω. Πότε ήταν η τελευταία κοινή φωτογραφία με το Νεκτάριο Νικολόπουλο

koolnews.gr
Διαζύγιο πήραν η πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα από τον επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης Νεκτάριο Νικολόπουλο μετά από 14 χρόνια γάμου! Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και δύο χρόνια ήτανε σε διάσταση και αυτό μαρτυρούν οι αναρτήσεις της Κατερίνας Λάσπα στον προσωπικό της Λογαριασμός στο instagram! Η τελευταία κοινή ανάρτηση ήταν πριν από […] The post Κατερίνα Λάσπα διαζύγιο: Χρόνια πίσω. Πότε ήταν η τελευταία κοινή φωτογραφία με το Νεκτάριο Νικολόπουλο appeared first on Koolnews.gr.
14:58 01/12/2023

Διαζύγιο «βόμβα» για την Κατερίνα Λάσπα και τον Νεκτάριο Νικολόπουλο μετά από 14 χρόνια γάμου

Newsbeast.gr
Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος παίρνουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα στο Πρωινό, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας χωρίζουν κοινή συναίνεση, ενώ δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος είναι σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψουν το διαζύγιο. Όπως είπε η δημοσιογράφος, οι μεταξύ τους σχέσεις παραμένουν καλές. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2006, ενώ παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν δύο κοριτσάκια που είναι σήμερα 13 και 6 ετών. Τον Μάϊο του 2023, η Κατερίνα Λάσπα είχε ερωτηθεί για τις φήμες διαζυγίου από
12:00 01/12/2023

H αλλαγή στην εμφάνιση της Κατερίνας Λάσπα και η επική αντίδραση της μικρής της κόρης Άντριας

queen.gr
Η Κατερίνα Λάσπα περνάει πολύ χρόνο με τις κόρες της, κάνοντας μαζί τους από βίντεο στο Tik Tok μέχρι πασαρέλα και piercings.Περισσότερα...
23:17 03/11/2023

Κατερίνα Λάσπα: «Θα έκανα εκπομπή με τον Λιάγκα, απλά θα είχε διάρκεια 30 δευτερόλεπτα, είμαστε έντονοι»

tlife.gr
Για το φλερτ με τον Γιώργο Λιάγκα στο παρελθόν μίλησε η Κατερίνα Λάσπα στην κάμερα της To άρθρο Κατερίνα Λάσπα: «Θα έκανα εκπομπή με τον Λιάγκα, απλά θα είχε διάρκεια 30 δευτερόλεπτα, είμαστε έντονοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:24 25/05/2023

Κατερίνα Λάσπα: «Ήταν με τα σκηνικά έτοιμα και δεν βγήκαν στον αέρα»

zappit.gr
Η Κατερίνα Λάσπα παραχώρησε δηλώσεις στο Βreakfast@star και στον Στέφανο Δρουμαλιά και μίλησε για την εμφάνισή της στην εκπομπή με […] The post Κατερίνα Λάσπα: «Ήταν με τα σκηνικά έτοιμα και δεν βγήκαν στον αέρα» appeared first on Zappit.
13:56 25/05/2023

Η απάντηση της Λάσπα για το... «πέσιμο» του Λιάγκα: «Πάντα ίπταται με τον Γιώργο» (vid)

Gazzetta
Για το φλερτ του Γιώργου Λιάγκα τόσο στο παρελθόν όσο και στην εκπομπή, μίλησε η Κατερίνα Λάσπα.
12:04 25/05/2023

Γιώργος Λιάγκας: Έμεινε άφωνος με την Κατερίνα Λάσπα – «Με φλερτάρεις ή είναι…»

in.gr
«Όμορφη, έξυπνη, έχεις το πακέτο», αναφώνησε με νόημα ο παρουσιαστής.
15:42 24/05/2023

Κατερίνα Λάσπα σε Γιώργο Λιάγκα: «Έχεις ένα ταλέντο να εξοντώνεις τις συμπαρουσιάστριες»

zappit.gr
Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν σήμερα η Κατερίνα Λάσπα, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Οι δυο […] The post Κατερίνα Λάσπα σε Γιώργο Λιάγκα: «Έχεις ένα ταλέντο να εξοντώνεις τις συμπαρουσιάστριες» appeared first on Zappit.
12:28 24/05/2023

Η Κατερίνα Λάσπα απαντά αν χώρισε ή όχι από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο

zappit.gr
Με τα κατά καιρούς δημοσιεύματα να τους θέλουν χωρισμένους, η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος μετρούν ήδη 15 χρόνια […] The post Η Κατερίνα Λάσπα απαντά αν χώρισε ή όχι από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο appeared first on Zappit.
12:26 24/05/2023

Γιώργος Λιάγκας σε Κατερίνα Λάσπα: «Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα, δεν μου έδωσες το πράσινο φως»

tlife.gr
Την Κατερίνα Λάσπα υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό και στην αρχή της συνάντησής τους αποκαλύφθηκε To άρθρο Γιώργος Λιάγκας σε Κατερίνα Λάσπα: «Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα, δεν μου έδωσες το πράσινο φως» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:18 24/05/2023

Κατερίνα Λάσπα: «Με φλερτάρεις; Θυμάσαι τίποτα;» – Γιώργος Λιάγκας: «Είχαμε βρεθεί μια δυο φορές»

zappit.gr
Απίθανος διάλογος στον αέρα του Πρωινό, την Τετάρτη, όταν ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε την καλεσμένη του Κατερίνα Λάσπα. Από το […] The post Κατερίνα Λάσπα: «Με φλερτάρεις; Θυμάσαι τίποτα;» – Γιώργος Λιάγκας: «Είχαμε βρεθεί μια δυο φορές» appeared first on Zappit.
12:14 24/05/2023

Κατερίνα Λάσπα: Η σέξι εμφάνιση με λευκό ολόσωμο μαγιό που ενθουσίασε το Instagram

to10.gr
Η εντυπωσιακή φωτογραφία που μοιράστηκε η Κατερίνα Λάσπα.
18:18 23/05/2023

Εκλογές 2023: Η Κατερίνα Λάσπα έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ σε… θερμές αγκαλιές

tlife.gr
Έξω από τα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝ.ΑΛ, στη Χαριλάου Τρικούπη βρίσκεται η Κατερίνα Λάσπα η To άρθρο Εκλογές 2023: Η Κατερίνα Λάσπα έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ σε… θερμές αγκαλιές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:34 21/05/2023

H Κατερίνα Λάσπα με την κόρη της για ψώνια

NewsBomb
Η Σάρα είναι στην εφηβεία και λατρεύει τη μόδα.Περισσότερα...
18:32 27/03/2023

Κατερίνα Λάσπα: Με τη μικρή της κόρη στον κινηματογράφο

okmag.gr
Στην επίσημη προβολή της ταινίας «Η Παρέα Των Θαυμάτων» στον κινηματογράφο Γαλαξία βρέθηκε η Κατερίνα Λάσπα μαζί με τη μικρή της κόρη. Τα Σαββατοκύριακα -και όχι μόνο- είναι αφιερωμένα στις κόρες της για την παρουσιάστρια. Η Κατερίνα Λάσπα παρέα με την 5χρονη κόρη της Άντρια απόλαυσαν την προβολή όπου τη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι ρωτώντας τη […] The post Κατερίνα Λάσπα: Με τη μικρή της κόρη στον κινηματογράφο appeared first on OK! Magazine.
12:40 13/02/2023

Κατερίνα Λάσπα: «Ήταν πολύ μεμονωμένες οι προελεύσεις αυτών των χαρακτηρισμών»

zappit.gr
Πριν από μερικές εβδομάδες είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις η ανάρτηση που έκανε στα social media η Κατερίνα Λάσπα, σχετικά για […] The post Κατερίνα Λάσπα: «Ήταν πολύ μεμονωμένες οι προελεύσεις αυτών των χαρακτηρισμών» appeared first on Zappit.
12:02 13/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load