Survivor All Star: O Γιώργος Λιανός ανακοινώνει την αποβολή του Τάκη Καραγκούνια από τον αγώνα

13:22 - 24/05/2023

Συνεχίζεται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star η κόντρα που ξεκίνησε χθες ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια, με τον μισθοφόρο να αποβάλλεται μάλιστα προσωρινά από το ριάλιτι επιβίωσης. «Είδαμε άλλη μια τραγελαφική τοποθέτηση του Νίκου Μπάρζη, που έχει απογοητεύσει πολλούς εκεί έξω με τους συμπεριφορά του. Ο άνθρωπος είναι άλλα ντ’ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τον παίκτη που αποβάλλεται από το αγώνισμα

Ο Γιώργος Λιανός συναντά τις δύο ομάδες στον στίβο μάχης του Survivor All Star ανακοινώνοντας το To άρθρο Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τον παίκτη που αποβάλλεται από το αγώνισμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Survivor All Star: Η απόφαση της παραγωγής για την ποινή του Νίκου Μπάρτζη και Τάκη Καραγκούνια μετά τον καβγά

Μετά τον έντονο καβγά το βράδυ της Τρίτης 23/5 στο Survivor All Star, ανάμεσα στον Νίκο To άρθρο Survivor All Star: Η απόφαση της παραγωγής για την ποινή του Νίκου Μπάρτζη και Τάκη Καραγκούνια μετά τον καβγά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»