Δολοφονία στη Χαλκιδική: «Μας κατέστρεψε, μας έκλεισε το σπίτι» συγκλονίζει ο πατέρας της 39χρονης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία - Χαλκιδική: «Μας κατέστρεψε, μας έκλεισε το σπίτι» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 39χρονης

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 39χρονης από τη Χαλκιδική την οποία δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους ο σύζυγος της, μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Χαλκιδική: «Μας κατέστρεψε, μας έκλεισε το σπίτι» λέει με δάκρυα στα μάτια ο ο πατέρας της 39χρονης που τη δολοφόνησε ο σύζυγός της

O πατέρας της 39χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγο μετά την κηδεία της κόρης του.O πατέρας της 39χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγο μετά την κηδεία της κόρης του.«Έχασα την κοπελάρα μου. Όλη μου τη ζωή βοηθούσα τα παιδιά μου. Μόνο αγάπη υπήρχε στο σπίτι μας. Θέλω να το ξεπεράσω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες