Η Γεωργία Σιακαβάρα απαντά στο “Μαζί σου” για την αποχώρησή της από το My Style Rocks
17:48 - 09/02/2020
Την Γεωργία Σιακαβάρα φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”, όπου μίλησε για την αποχώρησή της από το […]
The post Η Γεωργία Σιακαβάρα απαντά στο “Μαζί σου” για την αποχώρησή της από το My Style Rocks appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Γεωργία Σιακαβάρα για την αποχώρησή της από το My Style Rocks: Ένιωσα άσχημα με… (VIDEO)
Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου σαββατοκύριακο», βρέθηκε η Γεωργία Σιακαβάρα η οποία αποχώρησε την Παρασκευή από το "My Style Rocks".
Η πρώην παίκτρια του reality μόδας,μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο στυλ της αλλά και στον καβγά που είχαν η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Τζώρτζια Παναγή.
"Όπου εμφανίζομαι δημιουργείται μια έκπληξη λόγω του στυλ μου, ένα σοκ αρχικά, μέχρι να μου μιλήσει ο άλλος και να με γνωρίσει. Είναι εικόνες που δεν τις έχουν δει, είναι πιο έξω από τα συνηθισμένα. Δεν έχω καταλάβει αν το στυλ μου μού έχει κόψει δουλειές, ίσως να έχει γίνει εν αγνοία μου.
Ένιωσα άσχημα με τον καβγά που είχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Τζώρτζια Παναγή. Ξαφνιάστηκα γιατί δεν το
Διαβάστε το στο thestival.gr