Μητσοτάκης στον ALPHA: Κάθε πολίτης που ψηφίζει τη ΝΔ υπογράφει ένα συμβόλαιο ευθύνης με εμένα

19:38 - 24/05/2023

Μητσοτάκης στον ALPHA: Κάθε πολίτης που ψηφίζει τη ΝΔ υπογράφει ένα συμβόλαιο ευθύνης με εμένα ekomninou Wed, 24/05/2023 - 19:33

Διαβάστε Περισσότερα στο sofokleousin.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Οι πολίτες να ψηφίσουν για την αυτοδυναμία της Ν.Δ.

Για τον οδικό χάρτη της πορείας της Ν.Δ. και του ίδιου προς μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, για τα διλήμματα της κάλπης της 25ης Ιουνίου, αλλά και για τη νέα κυβέρνηση που θα σχηματίσει, εάν κερδίσει τις εκλογές, μίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ. Στην ίδια συνέντευξη έβαλε τέλος στο θέμα του […] Το άρθρο Μητσοτάκης: Οι πολίτες να ψηφίσουν για την αυτοδυναμία της Ν.Δ. εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Κάθε πολίτης που ψηφίζει τη ΝΔ υπογράφει ένα συμβόλαιο ευθύνης με εμένα

« Σε κάθε εκλογή η κάλπη είναι άδεια. Πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια της ΝΔ». Αυτό επεσήμανε, μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που εξέφρασε την ελπίδα, να επιστρέψει στο… Κυρ. Μητσοτάκης: Κάθε πολίτης που ψηφίζει τη ΝΔ υπογράφει ένα συμβόλαιο ευθύνης με εμένα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Μητσοτάκης: Κάθε πολίτης που ψηφίζει τη ΝΔ υπογράφει ένα συμβόλαιο ευθύνης με εμένα

«Από αύριο το απόγευμα στο γραφείο αυτό θα κάθεται ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Εύχομαι να επιστρέψω σε αυτό το γραφείο. Πρέπει η ΝΔ να κερδίσει και αυτές τις εκλογές με ισχυρή πλειοψηφία. Σε κάθε εκλογή η κάλπη είναι άδεια. Πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια της ΝΔ», τόνισε, μιλώντας στον Alpha ο Κυριάκος Μητσοτάκης.«Από αύριο το απόγευμα στο γραφείο αυτό θα κάθεται ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Εύχομαι να επιστρέψω σε αυτό το γραφείο. Πρέπει η ΝΔ να κερδίσει και αυτές τις εκλογές με ισχυρή πλειοψηφία. Σε κάθε εκλογή η κάλπη είναι άδεια. Πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια της ΝΔ», τόνισε, μιλώντας στον Alpha ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Ο πρωθυπουργός […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μητσοτάκης: Οι πολίτες να ψηφίσουν για την αυτοδυναμία της Ν.Δ.

Για τον οδικό χάρτη της πορείας της Ν.Δ. και του ίδιου προς μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, για τα διλήμματα της κάλπης της 25ης Ιουνίου, αλλά και για τη νέα κυβέρνηση που θα σχηματίσει, εάν κερδίσει τις εκλογές, μίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ. Στην ίδια συνέντευξη έβαλε τέλος στο θέμα του […] The post Μητσοτάκης: Οι πολίτες να ψηφίσουν για την αυτοδυναμία της Ν.Δ. appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Μητσοτάκης: Κάθε πολίτης που ψηφίζει τη ΝΔ υπογράφει ένα συμβόλαιο ευθύνης με εμένα

Ο πρωθυπουργός στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου και πριν τις επαναληπτικές της 25ης Ιουνίου

Διαβάστε το στο news.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Κάθε πολίτης που ψηφίζει τη ΝΔ υπογράφει ένα συμβόλαιο ευθύνης με εμένα

«Από αύριο το απόγευμα στο γραφείο αυτό θα κάθεται ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Εύχομαι να επιστρέψω σε αυτό το γραφείο. Πρέπει η ΝΔ να κερδίσει και αυτές τις εκλογές με ισχυρή πλειοψηφία. Σε κάθε εκλογή η κάλπη είναι άδεια. Πρέπει [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sofokleousin.gr

Ζωηρό το ενδιαφέρον των κινεζικών επιχειρήσεων για τις εξαγωγές στη Μέση Ανατολή

THEON: Ιστορικά υψηλές επιδόσεις το 2025 – Οι προοπτικές για το 2026

Κίνα: Αμετάβλητα τα επιτόκια εν μέσω επιβράδυνσης

Καλπάζουν οι τιμές των πολύτιμων μετάλλων - Νέο ρεκόρ της τιμής του χρυσού

Ρωσία: Στρατηγός σκοτώθηκε στη Μόσχα από έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο

Η Nissan ανακοινώνει αμφίδρομο ενσωματωμένο φορτιστή