Πάνος Μουζουράκης: Tο αιχμηρό του μήνυμα προς τα media – «Θέλω να ζήσω τον γάμο μου μακριά από τα ΜΜΕ»

08:18 - 25/05/2023

Ένα βίντεο προβλήθηκε η εκπομπή Ηappy Day της Πέμπτης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε μπροστά σε μια κάμερα απαγγέλοντας την επιθυμία του για τον επερχόμενο γάμο του. Αφού δήλωσε την απογοήτευσή του με τον τρόπο που τα media δημοσιοποίησαν την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, αλλά και για τον γάμο του αυτό το Σάββατο. »Να μείνει ως […] The post Πάνος Μουζουράκης: Tο αιχμηρό του μήνυμα προς τα media – «Θέλω να ζήσω τον γάμο μου μακριά από τα ΜΜΕ» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουζουράκης: Tο αιχμηρό μήνυμα προς τα media πριν τον γάμο του

Λίγες μέρες πριν από τον γάμο του με τη Μαριλού…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μουζουράκης: «Θέλω να ζήσω τον γάμο μου μακριά από τα ΜΜΕ» – Η δήλωση για τον πατέρα Αντώνιο

Λίγες μέρες πριν από τον γάμο του με τη Μαριλού Κοζάρη, ο Πάνος Μουζουράκης ζητά μια χάρη αυτή η ιδιαίτερη στιγμή να μείνει μακριά από τα media. «Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»