Σάλος από τις δηλώσεις Ξυδάκη για «ομίχλη στα μυαλά» όσων ψήφισαν ΝΔ και «Σύνδρομο της Στοκχόλμης»

10:42 - 25/05/2023

Ευθύνες στους ψηφοφόρους έριξε ακόμα ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής, ο Νίκος Ξυδάκης για την ήττα του κόμματός του στις εκλογές της 21ης Μαΐου.  Ακολουθώντας την γραμμή που χάραξε ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Ξυδάκης μιλώντας στο Kontra και προσπαθώντας να εξηγήσει την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτοί που ψήφισαν ΝΔ ... Περισσότερα To άρθρο Σάλος από τις δηλώσεις Ξυδάκη για «ομίχλη στα μυαλά» όσων ψήφισαν ΝΔ και «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξυδάκης για νίκη ΝΔ: Με την ομίχλη στα μυαλά, ίσως ένα μέρος του πληθυσμού έχει «σύνδρομο Στοκχόλμης»

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Νίκος Ξυδάκης, προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους της μεγάλης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Νίκος Ξυδάκης, προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους της μεγάλης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «Σύνδρομο Στοκχόλμης» και για «νέους που δεν έχουν καταλάβει». «Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα σε αυτή τη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σάλος από τις δηλώσεις Ξυδάκη για «ομίχλη στα μυαλά» όσων ψήφισαν ΝΔ και «Σύνδρομο της Στοκχόλμης»

Ευθύνες στους ψηφοφόρους έριξε ακόμα ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής, ο Νίκος Ξυδάκης για την ήττα του κόμματός του στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ακολουθώντας την γραμμή που χάραξε ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Ξυδάκης μιλώντας στο Kontra και προσπαθώντας να εξηγήσει την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτοί που ψήφισαν ΝΔ […] The post Σάλος από τις δηλώσεις Ξυδάκη για «ομίχλη στα μυαλά» όσων ψήφισαν ΝΔ και «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Θύελλα αντιδράσεων προκαλει η δήλωση Ξυδάκη με την «ομίχλη στα μυαλά» και το «σύνδρομο Στοκχόλμης»

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ξυδάκηστο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, ο οποίος σχολίασε μέρος των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν τη Νίκη Κεραμέως. «Η Νίκη Κεραμέως είναι η πρώτη σε ψήφους γυναίκα βουλεύτρια που θα είναι στη Βουλή που θα ορκιστεί την Κυριακή. Και έκανε μεταρρυθμίσεις στις οποίες […] Θύελλα αντιδράσεων προκαλει η δήλωση Ξυδάκη με την «ομίχλη στα μυαλά» και το «σύνδρομο Στοκχόλμης» - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Σάλος από τις δηλώσεις Ξυδάκη για «ομίχλη στα μυαλά» όσων ψήφισαν ΝΔ και «Σύνδρομο της Στοκχόλμης»

Ευθύνες στους ψηφοφόρους έριξε ακόμα ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής, ο Νίκος Ξυδάκης για την ήττα του κόμματός του στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ακολουθώντας την γραμμή που χάραξε ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Ξυδάκης μιλώντας στο Kontra και προσπαθώντας να εξηγήσει την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτοί που ψήφισαν ΝΔ έχουν «ομίχλη στα μυαλά» και «σύνδρομο […] The post Σάλος από τις δηλώσεις Ξυδάκη για «ομίχλη στα μυαλά» όσων ψήφισαν ΝΔ και «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι