Ολυμπιακός: Παράπονα από τον Χάμες Ροντρίγκες - «Δεν μου φέρθηκαν καλά και σοβαρά»
12:28 - 25/05/2023
Ο Χάμες Ροντρίγκες άφησε υπονοούμενα για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε ο Ολυμπιακός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κολομβία.
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Καρφιά» Χάμες Ροντρίγκες για Ολυμπιακό – «Δεν μου φέρθηκαν καλά»
Ο Χάμες Ροντρίγκες μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό μεσούσης της σεζόν κι άφησε «αιχμές» για έλλειψη σοβαρότητας προς το πρόσωπό του. Πέρασε περίπου ενάμισης μήνας από όταν ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Χάμες Ροντρίγκες, λύνοντας πρόωρα το συμβόλαιό του μετά από σκάρτους επτά μήνες στην ομάδα. Το «αδιέξοδο» των δύο πλευρών είχε ως αποτέλεσμα να επισπευθεί η αποχώρηση του Κολομβιανού πριν δηλαδή λήξει η αγωνιστική περίοδος και χωρίς οι Ερυθρόλευκοι να μπουν σε διαδικασία ενεργοποίησης της οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο που είχε τεθεί στο συμβόλαιό του. Πλέον, ο άλλοτε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ελεύθερος ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟλυμπιακός: «Καρφιά» από τον Χάμες Ροντρίγκες - «Δεν μου φέρθηκαν καλά και σοβαρά»
Ο Χάμες Ροντρίγκες άφησε υπονοούμενα για τον τρόπο που του…
Διαβάστε το στο onsports.grΚράζει τον Ολυμπιακό ο Ροντρίγκες: “Δεν μου φέρθηκαν καλά και δεν εκτίμησαν όσα έκανα”
Σε συνέντευξη του σε Μέσο της Κολομβίας, ο Χάμες Ροντρίγκες έριξε τα “βέλη” του στον Ολυμπιακό μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα, τονίζοντας ότι δεν του φέρθηκαν καλά και με σοβαρό τρόπο, ούτε εκτίμησαν αυτά που προσέφερε στην ομάδα. Ο Χάμες Ροντρίγκες ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε […]
The post Κράζει τον Ολυμπιακό ο Ροντρίγκες: “Δεν μου φέρθηκαν καλά και δεν εκτίμησαν όσα έκανα” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΟλυμπιακός: «Καρφιά» από τον Χάμες Ροντρίγκες – «Δεν μου φέρθηκαν καλά και σοβαρά»
Ο Χάμες Ροντρίγκες άφησε υπονοούμενα για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε ο Ολυμπιακός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κολομβία. Ο Χάμες Ροντρίγκες παραχώρησε συνέντευξη στην Κολομβία, όπου αναφέρθηκε στην επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά και στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή του 31χρονου πρώην σταρ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.gr