Τα «πήρε»ο Νίκος Αποστολόπουλος για Χαρούλα Αλεξίου: «Η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό»
13:36 - 25/05/2023
Ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, ήταν καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης και με αφορμή ένα σχόλιο που του έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για ορισμένες αιχμηρές δηλώσεις του, αναφέρθηκε στη Χαρούλα Αλεξίου και την ηθοποιό Ρένα Πιττακή.
Ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, ήταν καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης και με αφορμή ένα σχόλιο που του έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για ορισμένες αιχμηρές δηλώσεις του, αναφέρθηκε στη Χαρούλα Αλεξίου και την ηθοποιό Ρένα Πιττακή. «Παρεξηγήθηκα για κάποιες δηλώσεις μου από τον κόσμο της τηλεόρασης, όχι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποστολόπουλος για Αλεξίου: Βλέπω τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια να κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό Θεατρο
«Κανείς δεν μπορεί να ξεφτιλιστεί, αν δεν το θέλει ο ίδιος» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝίκος Αποστολόπουλος για Χάρις Αλεξίου: «Η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της Πέμπτης ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος...
Διαβάστε το στο ZouglaΑποστολόπουλος: Βλέπω τη Χαρούλα Αλεξίου, τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας να κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό
Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Αποστολόπουλος το μεσημέρι της Πέμπτης (25/05) και προχώρησε γι’ άλλη μια φορά σε αιχμηρά σχόλια. Στο στόχαστρό του σχεδιαστή μόδας βρέθηκε η Χαρούλα Αλεξίου αλλά και η ηθοποιός Ρένα Πιττακή. «Παρεξηγήθηκα για κάποιες δηλώσεις μου από τον κόσμο της τηλεόρασης, όχι από τον κόσμο που με ακούει και με αγαπάει. Ξέρεις τι λέει ένας φίλος μου; Κανείς δε μπορεί να ξεφτιλιστεί εάν δεν το θέλει ο ίδιος. Όλοι αυτοί που ξεκατινιάζονται το θέλουν οι ίδιοι», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος. «Βλέπω πολλά ευτράπελα. Βλέπω τη Χαρούλα Αλεξίου, τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας μαζί με τη Μαρινέλλα, που ήταν η λατρεία μου
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Αποστολόπουλος για Χάρις Αλεξίου: «Η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της Πέμπτης ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος με αφορμή ένα σχόλιο που του έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για ορισμένες αιχμηρές δηλώσεις του, αναφέρθηκε στη Χάρις Αλεξίου και την ηθοποιό Ρένα Πιττακή. «Παρεξηγήθηκα για κάποιες δηλώσεις μου από τον κόσμο της τηλεόρασης, όχι από τον […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκος Αποστολόπουλος για Χαρούλα Αλεξίου: «Η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό Θέατρο»
«Η υστεροφημία της Αλεξίου στο κεφάλι μου πριν πεθάνω τι θα λέει; Έχει υποκριτικό ταλέντο; Ας μην πω περαιτέρω»
Διαβάστε το στο news.grΑποστολόπουλος για Αλεξίου: "Η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό"
"Η υστεροφημία της Αλεξίου στο κεφάλι μου πριν πεθάνω τι θα λέει; Έχει υποκριτικό ταλέντο; Ας μην πω περαιτέρω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr