Μαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα κρατήσει πολύ η σχέση μας»
12:26 - 26/05/2023
Για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή που επισφραγίστηκε με τη γέννηση της κόρης τους,
To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα κρατήσει πολύ η σχέση μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας»
«Έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής μας που από τις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν, συγκατοικούσαμε» αναφέρει
Διαβάστε το στο Μαίρη Συνατσάκη: «Η πρώτη σκέψη για τον Ίαν ήταν ότι δε θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας»
Για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή που επισφραγίστηκε με τη γέννηση της κόρης τους, Ολίβιας αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη στην Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινό μας» . «Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα κρατήσει πολύ η σχέση μας»
Για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή που επισφραγίστηκε με τη γέννηση της κόρης τους, Ολίβιας αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη στην Φαίη Σκορδά και το Πρωινό μας.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας»
Στις αρχές της γνωριμίας τους δεν πίστευε σε καμία περίπτωση πως η σχέση τους θα κρατήσει.
Διαβάστε το στο neolaia.grΜαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή: “Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας”
Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν καλεσμένη στο “Πρωινό μας” και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή, το ενδεχόμενο ενός γάμου και φυσικά την κόρη της. “Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο… Είναι άνθρωπος που […]
The post Μαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή: “Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr