Ελένη Μενεγάκη: «Μόλις είχα μπει στην τηλεόραση, πώς θα τα χειριζόμουν;»

14:32 - 26/05/2023

Κουβέντα για το πώς η ενημέρωση διείσδυσε στις ψυχαγωγικές εκπομπές έκαναν στην «Ελένη» και οι συνεργάτες της εκπομπής, ρώτησαν την […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Μόλις είχα μπει στην τηλεόραση, πώς θα τα χειριζόμουν;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: «Στο ξεκίνημά μου θα έβγαζα εγώ τέτοια κοινωνικά θέματα; Πώς θα τα χειριζόμουν;»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Γιάννας Νταρίλη με την οποία η Ελένη Μενεγάκη συνεργάστηκε στο παρελθόν, έγινε μία συζήτηση για το πόσο έχουν αλλάξει οι ψυχαγωγικές εκπομπές από τη δεκαετία του ’90. Παρά το γεγονός ότι και τότε υπήρχε επικαιρότητα με σοβαρά θέματα, οι εκπομπές δεν τα έβαζαν στη ροή τους με τους παρουσιαστές να […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Στο ξεκίνημά μου, στα 23 μου, θα έβγαζα εγώ τέτοια θέματα; Πώς θα τα χειριζόμουν;»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Γιάννας Νταρίλη με την οποία η Ελένη Μενεγάκη συνεργάστηκε στο παρελθόν, To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Στο ξεκίνημά μου, στα 23 μου, θα έβγαζα εγώ τέτοια θέματα; Πώς θα τα χειριζόμουν;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο