Η Γεωργία Σιακαβάρα μιλά για την αποχώρησή της από το My Style Rocks
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχωρεί από το My Style Rocks
Χωρίς την Δήμητρα Αλεξανδράκη θα συνεχιστεί το My Style Rocks. Το εκρηκτικό μοντέλο θα αποχωρήσει στο Gala που θα δούμε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Σύμφωνα με όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό: “αποχωρεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Αποχώρησε στο Gala με την κανονική διαδικασία. Νομίζω ότι κουράστηκε από όλο αυτό κι επειδή συναντιούνται στα καμαρίνια και μιλάνε, δεν είναι η πρώτη φορά που τους ζήτησε να την ψηφίσουν για να φύγει”.
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Κάλια Ελευθερίου για την αποχώρησή της από τον Γιώργο Λιάγκα
Η Κάλια Ελευθερίου αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε στο Happy Day και την Ντορέλλα Μπαμπαλού.
“Εντάξει, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα, 6 μήνες με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Νομίζω ότι αυτό που ήθελα να κάνω, να πάρω ένα μάθημα από την ελληνική τηλεόραση και να καταλάβω πως γίνεται μια ζωντανή εκπομπή, με όλες τις δυσκολίες και με όλα αυτά που πρέπει να κάνει μπροστά στον αέρα… Για μένα ήταν πολύ σημαντικό ότι ο σταθμός μου έδειξε εμπιστοσύνη και έκανα αυτό που έκανα τόσο καιρό. Τώρα θα δείξει, είναι πολύ νωρίς για να δω τι θα γίνει παρακάτω. Προφανώς στενοχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μια ομάδα και τους αγάπησα όλους έναν προς έναν πάρα πολύ και αυτ
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχωρεί από το My Style Rocks
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως ήδη αποτελεί παρελθόν για το My Style Rocks, καθώς αποχώρησε στο Gala που θα δούμε […]
The post Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχωρεί από το My Style Rocks appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ Κάλια Ελευθερίου για την αποχώρησή της από τον Γιώργο Λιάγκα
Για την ξαφνική αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Κάλια Ελευθερίου στο Happy Day και την […]
The post Η Κάλια Ελευθερίου για την αποχώρησή της από τον Γιώργο Λιάγκα appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr