Το επικό σκετς με τον Μητσικώστα σε ρόλο Τσιτσιπά και τον Καλυβάτση να κάνει τη μητέρα του – «Τι να πει και ο Τσίπρας που έχασε με 20 από τον Κούλη;»

01:00 - 27/05/2023

Την Κυριακή (21/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε από τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-0 σετ στον ημιτελικό του Masters της Ρώμης, σε έναν αγώνα που διακόπηκε δύο φορές λόγω βροχής και σημαδεύτηκε από τη λεκτική αντιπαράθεση του Έλληνα τενίστα με τη μαμά του. Η μητέρα του Γιούλια του έδινε οδηγίες στα ρώσικα, κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού τον Έλληνα τενίστα με αποτέλεσμα να της συμπεριφερθεί άσχημα «μα@@@σμένη είσαι τελείως;» και να την διώχνει από το γήπεδο. Στο Twitter οι χρήστες ξεσπάθωσαν εναντίον του «Το μεγαλύτερο αντιπαράδειγμα αθλητή», δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που εκρήγνυται, έχει επιτεθεί λεκτικά και στον πατέρα του και όχι μόνο μία φορά, ο τελευταίος τοποθετήθηκε για την απρεπή

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Βατικανό: Ο πάπας Φραγκίσκος ανησυχεί για την έλλειψη προόδου στην ειρηνική διαδικασία στη Μέση Ανατολή

Σαν σήμερα 14 Σεπτεμβρίου: Ο Καρλ Μαρξ εκδίδει το «Κεφάλαιο» – Το έργο που τάραξε τα θεμέλια του καπιταλισμού

Moody’s: Αναβάθμιση στις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας – Απάντηση στη μηδενιστική κριτική η αξιολόγηση, λέει ο Χατζηδάκης

Αναστάτωσε το Instagram η Ντούα Λίπα με νέα αποκαλυπτική φωτογραφία που προκάλεσε αίσθηση

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Μου αρέσει ο Λεξ αλλά όχι η τραπ – Δεν μου πάει να είμαι κριτής σε τάλεντ σόου

Ανδρουλάκης: Πήρα την απόφαση να πάμε σε εκλογές για να μην «συριζοποιηθούμε»