#Γιώργος Μητσικώστας

«Μοιάζεις 20άρα»: Η επική φάρσα του Γιώργου Μητσικώστα στη Ναταλία Γερμανού ως… Βασίλης Λεβέντης

irafina.gr
Σε πολύ μεγάλα κέφια ακόμα μία Παρασκευή βράδυ ήταν ο Γιώργος Μητσικώστας στην εκπομπή Mitsi Var στο Action24, ο οποίος εκτός των άλλων σατιρικών του σκετς επανέφερε τις τελευταίες εβδομάδες τις φάρσες του, ένα ιστορικό κομμάτι των εκπομπών του αφού πολλές από αυτές είχαν γίνει κλασικές. Τελευταίο του θύμα η παρουσιάστρια του καλύτερα δε γίνεται, […]
22:46 21/04/2024

Γιώργος Μητσικώστας για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού του πράγματος»

govastileto.gr
Ο Γιώργος Μητσικώστας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» με αφορμή την συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα για την ψήφιση του νομοσχεδίου υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και της τεκνοθεσίας από αυτά, εκφράζοντας την δική του άποψη. Αρχικά, ο Γιώργος Μητσικώστας είπε: «Εγώ κατ’ αρχήν είμαι υπέρ του […]
20:00 17/01/2024

Μητσικώστας: «Είμαι υπέρ του φυσιολογικού, ένας άντρας με μία γυναίκα» (vid)

Gazzetta
Ο Γιώργος Μητσικώστας μίλησε για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών.
16:00 16/01/2024

Απολαυστικός Γιώργος Μητσικώστας: Η Ζέτα Μακρυπούλια αναγκάζει την Πρωτοψάλτη να πει τη λέξη… χοντρή – «Πες το μαρή δεν δαγκώνει»

zappit.gr
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε πρόσφατα θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όταν αποφάσισε να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι […] The post Απολαυστικός Γιώργος Μητσικώστας: Η Ζέτα Μακρυπούλια αναγκάζει την Πρωτοψάλτη να πει τη λέξη… χοντρή – «Πες το μαρή δεν δαγκώνει» appeared first on Zappit.
10:00 25/11/2023

Mitsi VAR – Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Ραπτόπουλος σχολιάζει Live το ντέρμπι και πέφτει σε όλα μέσα (vid)

thessports.gr
Ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο Mitsi VAR. The post Mitsi VAR – Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Ραπτόπουλος σχολιάζει Live το ντέρμπι και πέφτει σε όλα μέσα (vid) first appeared on ThesSports.
10:53 11/11/2023

Μητσικώστας: «Έχω βγάλει ένα λίπωμα στον λαιμό μου, δεν είναι κάτι σοβαρό» (vid)

thessports.gr
Ο Γιώργος Μητσικώστας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στον λαιμό του. The post Μητσικώστας: «Έχω βγάλει ένα λίπωμα στον λαιμό μου, δεν είναι κάτι σοβαρό» (vid) first appeared on ThesSports.
10:53 09/11/2023

Γιώργος Μητσικώστας: Tι αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας στον λαιμό του

okmag.gr
Ο Γιώργος Μητσικώστας μίλησε για την πίστη του στον Θεό, για το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στον λαιμό του αλλά και για την εκπομπή του με τον Σωτήρη Καλυβάτση στο Action 24. Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, ανέφερε: «Πιστεύω πολύ στον Θεό και πάω στο Άγιο Όρος. Η ψυχανάλυση με την πίστη συμβαδίζουν. Η προσευχή έχει κι άλλα […] The post Γιώργος Μητσικώστας: Tι αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας στον λαιμό του appeared first on OK! Magazine.
09:58 09/11/2023

Ο Μητσικώστας μεταμορφώθηκε σε Σκουντή, Μπαρτζώκα και Αταμάν (vid)

thessports.gr
Στιγμές γέλιου χάρισε ακόμη μια φορά ο Γιώργος Μητσικώστας μέσω της εκπομπής του Action24, “MitsiVAR”, με το μενού αυτή τη φορά να είναι… μπασκετικό. Γιώργος Μπαρτζώκας, Εργκίν Αταμάν και Βασίλης Σκουντής “πρωταγωνίστησαν” στο τελευταίο επεισόδιο που είχε σπαρταριστούς διαλόγους. Δείτε το: The post Ο Μητσικώστας μεταμορφώθηκε σε Σκουντή, Μπαρτζώκα και Αταμάν (vid) first appeared on ThesSports.
11:53 14/10/2023

Mitsi VAR: Καρβέλας-Καλυβάτσης στη Λεωφόρο για τον… πουλάρι-παικταρά Σπόραρ (vid)

thessports.gr
Οι Γιώργος Μητσικώστας και Σωτήρης Καλυβάτσης παίρνουν θέσεις στο Mitsi Var και στο πρώτο επεισόδιο έκλεψε την παράσταση το δίδυμο Καρβέλας – Καλυβάτσης στη Λεωφόρο για τον παικταρά Σπόραρ. The post Mitsi VAR: Καρβέλας-Καλυβάτσης στη Λεωφόρο για τον… πουλάρι-παικταρά Σπόραρ (vid) first appeared on ThesSports.
10:53 30/09/2023

Γιώργος Μητσικώστας: Αυλαία απόψε για το Mitsi VAR

zappit.gr
Ο Γιώργος Μητσικώστας μέσα από την εκπομπή του Action24, «MITSI VAR», μας αποχαιρετά απόψε στις 21:00 με το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν. Οι ρόλοι αλλάζουν και […] The post Γιώργος Μητσικώστας: Αυλαία απόψε για το Mitsi VAR appeared first on Zappit.
16:00 21/07/2023

ACTION 24: To «Mitsi Var» μας αποχαιρετά με το τελευταίο επεισόδιο της καλοκαιρινής σεζόν!

paraskhnio.gr
Ο Γιώργος Μητσικώστας  μέσα από την εκπομπή του ACTION 24, «MITSI VAR» μας αποχαιρετά  την Παρασκευή, 21 Ιουλίου στις 21:00 με το τελευταίο επεισόδιο της καλοκαιρινής σεζόν. Οι ρόλοι αλλάζουν και τα πρόσωπα που σατιρίστηκαν, γίνονται κριτές σχολιάζοντας τους πρωταγωνιστές της εκπομπής. Το τελευταίο «MITSI VAR» της σεζόν έρχεται γεμάτο αληθινές εκπλήξεις! Οι πραγματικοί… Νίκος Κοκλώνης, Ράνια Τζίμα, Τάσος Το άρθρο ACTION 24: To «Mitsi Var» μας αποχαιρετά με το τελευταίο επεισόδιο της καλοκαιρινής σεζόν! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 21/07/2023

Γιώργος Μητσικώστας: Ξεσηκώνει με τη μεταμόρφωση του ως Trannos και Λευτέρης Παπαδόπουλος

lamianow.gr
Ο Γιώργος Μητσικώστας κάθε Παρασκευή, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή Mitsi Var στο Action24 χαρίζει άπλετο γέλιο με τις ομολογουμένως επιτυχημένες μιμήσεις του, χαρίζοντας γέλιο στο κοινό.  Όταν ο Trannos συνάντησε τον Λευτέρη Παπαδόπουλο Αυτή τη φορά στο «στόχαστρο» του γνωστού μίμου μπήκαν οι τράπερ με τον Γιώργο Μητσικώστα να μιμείται πολύ επιτυχημένα τον Trannos σε συνδυασμό με τη γνωστή και ιδιαίτερα […] The post Γιώργος Μητσικώστας: Ξεσηκώνει με τη μεταμόρφωση του ως Trannos και Λευτέρης Παπαδόπουλος appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
11:37 02/07/2023

Γιώργος Μητσικώστας για Μάκη Παπασημακόπουλο: «Αποχώρησε μία βδομάδα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής»

zappit.gr
Για τη νέα του εκπομπή στο Action24 και τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Καλυβάτση μιλά ο Γιώργος Μητσικώστας. Τον […] The post Γιώργος Μητσικώστας για Μάκη Παπασημακόπουλο: «Αποχώρησε μία βδομάδα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής» appeared first on Zappit.
12:00 21/06/2023

O Γιώργος Μητσικώστας αποκαλύπτει: «Μου είπε: με σατίρισες αλλά εγώ έχασα τη γυναίκα μου»

govastileto.gr
Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Γιώργος Μητσικώστας, ο οποίος  αναφέρθηκε στη νέα του εκπομπή «Μήτσι-VAR» στο Action24, ενώ αποκάλυψε ποιος πρώην υπουργός ενοχλήθηκε από τις μιμήσεις του και του τηλεφώνησε. «Πολύ παλιά με είχε πάρει τηλέφωνο ο αείμνηστος πρώην υπουργός Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, γιατί είχε γίνει κάτι ατυχές και […]
15:00 09/06/2023

Ο Γιώργος Μητσικώστας δηλώνει φαν του Λάκη Λαζόπουλου – Τι λέει για Σεφερλή, Ράδιο Αρβύλα, Νίκο Μουτσινά

Newsbeast.gr
Ο Γιώργος Μητσικώστας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τις μιμήσεις που κάνει, αποκαλύπτοντας κάποια από τα… μυστικά του, ενώ αναφέρθηκε και σε γνωστούς κωμικούς στην Ελλάδα. «Τυχαία ξεκίνησα τις μιμήσεις. Έβλεπα αθλητικές εκπομπές και την επόμενη μέρα έκανα μιμήσεις στο σχολείο. Πρέπει να έχεις παρατηρητικότητα, καλό αυτί για να ακούς την φωνή και να την αποτυπώνεις». «Είχα σατιρίσει τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και με είχε πάρει τηλέφωνο. Με συγκίνησε πολύ, σε ιδιόχειρη επιστολή του έγραφε “με σατίρισες, αλλά εγώ έχασα την γυναίκα μου”», είπε. Ο Γιώργος Μητσικώστας δήλωσε πως όταν ξεκίνησε την πορεία του υπήρχε ο Χάρρυ Κλυνν και επέλεξε να διαφοροποιηθεί,
11:00 09/06/2023

«Μάνα βγες έξω τώρα»: Το βίντεο με τον Μητσικώστα σε ρόλο Τσιτσιπά

agriniopress.gr
Ο Γιώργος Μητσικώστας επέστρεψε δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση με το «Mitsi Var» (κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο Action24). Μαζί του και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, με απολαυστικές ερμηνείες που ξεπερνούν ακόμα κι εκείνες του ΑΜΑΝ. Στο σημερινό επεισόδιο οι τηλεθεατές της εκπομπής θα δουν να παρελαύνουν μπροστά τους όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Κυριάκος …
22:50 27/05/2023

Ο Τσιτσιπάς, η μάνα του και το… Mitsi Var (vid)

thessports.gr
Την Κυριακή (21/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε από τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-0 σετ στον ημιτελικό του Masters της Ρώμης, σε έναν αγώνα που διακόπηκε δύο φορές λόγω βροχής και σημαδεύτηκε από τη λεκτική αντιπαράθεση του Έλληνα τενίστα με τη μαμά του. Στο δεύτερο επεισόδιο του Mitsi Var ο Γιώργος Μητσικώστας μιμούμενος τον Έλληνα […] The post Ο Τσιτσιπάς, η μάνα του και το… Mitsi Var (vid) first appeared on ThesSports.
10:36 27/05/2023

Το επικό σκετς με τον Μητσικώστα σε ρόλο Τσιτσιπά και τον Καλυβάτση να κάνει τη μητέρα του – «Τι να πει και ο Τσίπρας που έχασε με 20 από τον Κούλη;»

Newsbeast.gr
Την Κυριακή (21/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε από τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-0 σετ στον ημιτελικό του Masters της Ρώμης, σε έναν αγώνα που διακόπηκε δύο φορές λόγω βροχής και σημαδεύτηκε από τη λεκτική αντιπαράθεση του Έλληνα τενίστα με τη μαμά του. Η μητέρα του Γιούλια του έδινε οδηγίες στα ρώσικα, κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού τον Έλληνα τενίστα με αποτέλεσμα να της συμπεριφερθεί άσχημα «μα@@@σμένη είσαι τελείως;» και να την διώχνει από το γήπεδο. Στο Twitter οι χρήστες ξεσπάθωσαν εναντίον του «Το μεγαλύτερο αντιπαράδειγμα αθλητή», δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που εκρήγνυται, έχει επιτεθεί λεκτικά και στον πατέρα του και όχι μόνο μία φορά, ο τελευταίος τοποθετήθηκε για την απρεπή
01:00 27/05/2023

Ο Γιώργος Μητσικώστας ως… Αλέξης Κούγιας βγαίνει πρώτο ραντεβού: «Τι ύψος έχεις;» – «1,90 με την κανονική μεζούρα και 1,76 με τη μεζούρα της ΑΕΚ»

Newsbeast.gr
Το βράδυ της Παρασκευής (19/5) o Γιώργος Μητσικώστας έκανε επανεμφάνιση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το Action 24. Στην πρεμιέρα της νέας του εκπομπής με τίτλο «Mitsi Var» ο ίδιος με τους Σωτήρη Καλυβάτση και Μάκη Ρηγάτο σχολίασαν την επικαιρότητα με τον δικό τους τρόπο. Πέρα από το… άρωμα εκλογών όπου ο Γιώργος Μητσικώστας μιμήθηκε τους Αλέξη Τσίπρα και Ανδρέα Παπανδρέου και μετέφερε έναν… εικονικό τους διάλογο με τον πρώτο να ζητάει από τον δεύτερο τα φώτα του για τις προεκλογικές υποσχέσεις, ο Γιώργος Μητσικώστας ασχολήθηκε και με τον Αλέξη Κούγια, παίρνοντας έμπνευση από το σχόλιο του γνωστού ποινικολόγου για τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου «Για τ
06:00 20/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load