Ολυμπιακός: Ο «μαθητής» του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στο κάδρο για τη θέση του προπονητή

04:30 - 27/05/2023

Ο Αντόνι Ιραόλα είναι ένας από τους προπονητές που απασχολούν τον Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ιδίως μετά την απόφαση του Βάσκου τεχνικού να απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Ιραόλα είναι από τους πλέον περιζήτητους προπονητές της La Liga και δεν θα του λείψουν οι προτάσεις τόσο από το ισπανικό ποδόσφαιρο, όσο και από άλλες μεγάλες λίγκες. Ωστόσο, εδώ και κάποιο διάστημα έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και φέρεται να βρίσκεται και στην λίστα του νέου τεχνικού διευθυντή των «ερυθρόλευκων», Αντόνιο Κορδόν. Ο Ισπανός παράγοντας εργάζεται στο να «κλείσει» τον επόμενο τεχνικό και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις. Ο «μαθητής» του Βαλβέρδε Ο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Άλμπερτ Ριέρα για τη θέση του προπονητή

Νέο όνομα για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Άλμπερτ Ριέρα μπήκε στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για την ομάδα του Πειραιά. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα, θα ήθελε να επιστρέψει στο λιμάνι ως προπονητής. Ο Ισπανός κάνει καριέρα πλέον στους πάγκους, θητεύοντας αρχικά ως βοηθός του Φατίχ Τερίμ στη Γαλατασαράι. Την περασμένη ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Άλμπερτ Ριέρα για τη θέση του προπονητή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον αστυνομικό που καταπλακώθηκε από κτίριο στον Πειραιά – «Ήταν από τα καλύτερα παιδιά»

Η πιο… ευθεία κωμόπολη του κόσμου από ψηλά

Η ώρα των φορολογικών δηλώσεων : Επτά «κλειδιά» που ξεκλειδώνουν φοροεκπτώσεις

«Ένα φλιτζάνι καφέ και καινούργια παπούτσια»: Η έκπληξη που έρχεται από την Αλβανία

«Πικρά» φέτος το σοκολατένια αυγά – Αυξημένη σε σχέση με πέρυσι η τιμή τους

Ρώσος δημοσιογράφος σκοτώθηκε σε επίθεση με drone στη Ζαπορίζια