Επαναπροσέγγιση με τη Γεωργία θέλει ο Πούτιν

04:32 - 27/05/2023

Ως και σήμερα, η Μόσχα υποστηρίζει τις αποσχισθείσες περιφέρειες της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας και διατηρεί ανεπτυγμένα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή.

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επαναπροσέγγιση με τη Γεωργία θέλει ο Πούτιν

Μια εβδομάδα μετά την επανέναρξη των εμπορικών πτήσεων που συνδέουν τη Γεωργία και τη Ρωσία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέδειξε χθες πως το Τμπιλίσι και η Μόσχα...

Διαβάστε το στο Zougla

Ρωσία: Επαναθέρμανση των σχέσεων με τη Γεωργία επιθυμεί ο Πούτιν

Κατάπληξη προκάλεσε στον πρόεδρο της Ρωσίας, σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε ο ίδιος, το γεγονός ότι έγιναν διαδηλώσεις στη Γεωργία εξαιτίας της επανέναρξης των εμπορικών πτήσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.

Διαβάστε το στο in.gr

Ρωσία: Επαναπροσέγγιση με την Γεωργία θα ήθελε ο Βλαντίμιρ Πούτιν

Πριν από δύο εβδομάδες, η Ρωσία προχώρησε, μάλλον απρόσμενα, στην άρση της προϋπόθεσης για θεωρήσεις διαβατηρίων που έθετε στους γεωργιανούς πολίτες και επέτρεψε στις αεροπορικές εταιρίες της Γεωργίας να χρησιμοποιούν τον ρωσικό εναέριο χώρο. Η αεροπορική κίνηση ξανάρχισε την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Πούτιν θέλει επαναπροσέγγιση με την Γεωργία

Μια εβδομάδα μετά την επανέναρξη των εμπορικών πτήσεων που συνδέουν τη Γεωργία και τη Ρωσία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέδειξε χθες πως το Τμπιλίσι και η Μόσχα πρέπει να επιδιώξουν την περαιτέρω αναθέρμανση των σχέσεών τους. «Είμαστε έτοιμοι να διανύσουμε το δικό μας μέρος του δρόμου, λαμβάνουμε μέτρα διευκόλυνσης και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ανάλογα με το πώς θα αντιδράσουν οι εταίροι μας», είπε ο κ. Πούτιν αναφερόμενος στη Γεωργία, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με ρώσους επιχειρηματίες χθες Παρασκευή, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS. Παράλληλα ο αρχηγός του ρωσικού κράτους είπε πως του προκάλεσε κατάπληξη το γεγονός πως έγιναν διαδηλώσεις στη Γεωργία εξαιτίας της επανένα

Διαβάστε το στο militaire.gr

Επαναπροσέγγιση με τη Γεωργία επιθυμεί ο Πούτιν

Μια εβδομάδα μετά την επανέναρξη των εμπορικών πτήσεων που συνδέουν τη Γεωργία με τη Ρωσία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέδειξε πως το Τμπιλίσι και η Μόσχα πρέπει να επιδιώξουν την περαιτέρω…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Αναθέρμανση των σχέσεων με τη Γεωργία θέλει ο Πούτιν

Ως και σήμερα, η Μόσχα υποστηρίζει τις αποσχισθείσες περιφέρειες της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας και διατηρεί ανεπτυγμένα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ρωσία: Επαναπροσέγγιση με την Γεωργία θα ήθελε ο Βαντίμιρ Πούτιν

Πριν από δύο εβδομάδες, η Ρωσία προχώρησε, μάλλον απρόσμενα, στην άρση της προϋπόθεσης για θεωρήσεις διαβατηρίων που έθετε στους γεωργιανούς πολίτες και επέτρεψε στις αεροπορικές εταιρίες της Γεωργίας να χρησιμοποιούν τον ρωσικό εναέριο χώρο. Η αεροπορική κίνηση ξανάρχισε την περασμένη εβδομάδα. Μια εβδομάδα μετά την επανέναρξη των εμπορικών πτήσεων που συνδέουν τη Γεωργία και τη […] The post Ρωσία: Επαναπροσέγγιση με την Γεωργία θα ήθελε ο Βαντίμιρ Πούτιν appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Την κατάρριψη πυραύλου και drones των Χούθι ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ

Σουηδία: Επίθεση εναντίον αντιφασιστικής εκδήλωσης

(Not) welcome to Venice: Έρχονται περιορισμοί για τους τουρίστες στη Βενετία

DW: Για πρώτη φορά το «Σαρλ ντε Γκολ» υπό νατοϊκή διοίκηση - Μήνυμα της Γαλλίας προς τη Ρωσία

Μπλόκο από τον Άρη: Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό που έχασε έδαφος στο Βικελίδης

«Χρειάζομαι να σταματήσω και να σκεφτώ»: Ο Σάντσεθ εξετάζει παραίτηση, μετά την έρευνα σε βάρος της συζύγου του