Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: «Δε μπορώ πλέον να σκέφτομαι τι γίνεται τα βράδια στα μαγαζιά, τώρα έχω άλλον έρωτα»

14:58 - 27/05/2023

Για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, το αν και κατά πόσο ζηλεύει το γεγονός To άρθρο Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: «Δε μπορώ πλέον να σκέφτομαι τι γίνεται τα βράδια στα μαγαζιά, τώρα έχω άλλον έρωτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τζένη Θεωνά για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη: «Δεν θα χαλάσω τα βράδια μου για να σκέφτομαι τι γίνεται στα μαγαζιά»

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη ενώ αποκάλυψε ότι στην αρχή ζήλευε ενώ πλέον δεν έχει αυτή την πολυτέλεια. «Τώρα με το παιδί δεν μου ξυπνάει η ανασφάλεια, δεν θα χαλάσω εγώ τα βράδια μου και την ψυχική μου υγεία που θέλω να είμαι εκεί ολόκληρη, παρούσα, χαρούμενη και […] The post Η Τζένη Θεωνά για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη: «Δεν θα χαλάσω τα βράδια μου για να σκέφτομαι τι γίνεται στα μαγαζιά» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της