Κάνε ότι κοιμάσαι: Μακελειό στο συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο

22:44 - 27/05/2023

Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» κλείνει τον πρώτο κύκλο της με ένα διπλό αιματοβαμμένο επεισόδιο τη Δευτέρα (29/5) στις 22:00 στην ΕΡΤ1.Το αστυνομικό ψυχολογικό θρίλερ της ΕΡΤ1 έφτασε στο τέλος του πρώτου κύκλου του. Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» ρίχνε αυλαία για το καλοκαίρι τη Δευτέρα (29/5) στις 22:00, ενώ ξεκινά τα γυρίσματα για τη νέα τηλεοτπική σεζόν. Μετά από όσα έχουν περάσει οι πρωταγωνιστές στα όσα επεισόδια έχουν προβληθεί μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα να ζήσουν και τα χειρότερα. Το τελευταίο διπλό επεισόδιο θα είναι ένα πραγματικό μακελειό. Όσοι καταφέρουν να επιβιώσουν συνεχίσουν και στον επόμενο κύκλο, ενώ θα υπάρξουν και νέες προσθήκες με τους πρωταγωνιστές. Ο Μηνάς θα πάρει ζωές και θα αιματο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Μηνάς σκορπά τον θάνατο – Tο συγκλονιστικό φινάλε

Μη χάσετε το συγκλονιστικό φινάλε της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι» τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Οι μαθητές του Νικόλα βρίσκονται στη γενική πρόβα της παράστασής τους. Η Νάσια και η Ζωή πηγαίνουν για να τους δουν και να τους ενθαρρύνουν. Ξαφνικά, ο Μηνάς εισβάλει στο θέατρο και τους παγιδεύει. ... Περισσότερα To άρθρο Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Μηνάς σκορπά τον θάνατο – Tο συγκλονιστικό φινάλε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Μηνάς σκορπά τον θάνατο στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς!

Στα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα δούμε πως ο Νικόλας προσπαθεί να σώσει όσα περισσότερα παιδιά και συναδέλφους μπορεί από το μακελειό. Το επεισόδιο και αυτή τη Δευτέρα θα είναι διπλό. Παρακολουθήστε το τρέιλερ των επεισοδίων στο happytv.gr Επεισόδιο 63ο: Οι μαθητές του Νικόλα βρίσκονται στη γενική πρόβα της παράστασής τους. Η […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Μηνάς σκορπά τον θάνατο στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς!

Διαβάστε το στο happytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά