Δημοσθένης Βεργής: «∆εν µε αφήνει πλέον η γυναίκα µου να κάνω γυµνισµό»
23:20 - 27/05/2023
Ο επικεφαλής της παράταξης «Ελληνες Οικολόγοι», ∆ηµοσθένης Βεργής μίλησε στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη για το γεγονός ότι το κόµµα […]
The post Δημοσθένης Βεργής: «∆εν µε αφήνει πλέον η γυναίκα µου να κάνω γυµνισµό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημοσθένης Βεργής: «Δεν με αφήνει η γυναίκα μου να κάνω γυμνισμό»
Ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες Οικολόγοι» με τη μία και μοναδική ψήφο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του
Διαβάστε το στο NewsBombΔημοσθένης Βεργής: «Η γυναίκα μου δεν µε αφήνει πλέον να κάνω γυµνισµό»
Ο επικεφαλής της παράταξης «Έλληνες Οικολόγοι», ∆ηµοσθένης Βεργής μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για το γεγονός ότι το κόµµα του πήρε µόλις µία ψήφο στις Εκλογές 2023 και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.
Διαβάστε το στο thebest.grΔημοσθένης Βεργής: «Δεν με αφήνει η γυναίκα μου να κάνω γυμνισμό»
Ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες Οικολόγοι» με τη μία και μοναδική ψήφο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του Ο Δημοσθένης Βεργής, ο επικεφαλής της παράταξης «Έλληνες Οικολόγοι» μίλησε στο περιοδικό «Secret» για τις εκλογές και τη μία και μοναδική ψήφο που πήρε. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Πώς αισθάνεσθε που πήρατε µόνο […]
The post Δημοσθένης Βεργής: «Δεν με αφήνει η γυναίκα μου να κάνω γυμνισμό» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr