Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούσιη: Κρίση στη σχέση του ζευγαριού;

08:34 - 28/05/2023

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούσιη: Κρίση στη σχέση του ζευγαριού; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση; Τι συμβαίνει με το ζευγάρι

Ιωάννης Παπαζήσης: Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο είναι ζευγάρι ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση ωστόσο φαίνεται πως αντιμετωπίζουν κρίση στην σχέση τους, ενώ φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει ακολουθήσει ήδη χωριστούς δρόμους. Κρίση στη σχέση Παπαζήση – Παντούση; Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, οι […] Το άρθρο Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση; Τι συμβαίνει με το ζευγάρι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ιωάννης Παπαζήσης-Αναστασία Παντούση: Κρίση στη σχέση του ζευγαριού;

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν κρίση στην σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται το ζευγάρι να έχει ακολουθήσει ήδη χωριστούς δρόμους.Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν κρίση στην σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται το ζευγάρι να έχει ακολουθήσει ήδη χωριστούς δρόμους.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, οι δύο ηθοποιοί τον τελευταίο καιρό κρατούν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι ακολουθούν ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, έπειτα από έναν χρόνο σχέσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ […] The post Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Τι συμβαίνει με το ζευγάρι; appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Χωριστούς δρόμους ακολουθεί το ζευγάρι

Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι ακολουθούν ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ιωάννης Παπαζήσης & Aναστασία Παντούση: Γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews στη Real Life και στην συνάδελφο Κορύνα Μανταγάρη, το ζευγάρι, Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση, έπειτα από ενάμιση χρόνο κοινής πορείας δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους παρόλο που μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο τους δεν έχει δηλώσει κάτι. Δείτε αυτή τη […] The post Ιωάννης Παπαζήσης & Aναστασία Παντούση: Γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Xωρίζουν;

Κρίση φαίνεται να περνά ένα ζευγάρι της σόουμπιζ. Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, ύστερα από περίπου ενάμιση χρόνο που είναι μαζί φαίνεται πως χωρίζουν, Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα RealLife, οι δύο ηθοποιοί τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε απόσταση ο ένας από τον άλλον, ενώ δεν έχουν παρευρεθεί από […] The post Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Xωρίζουν; appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»