#Ιωάννης Παπαζήσης

Ιωάννης Παπαζήσης: Η φωτογραφία που δημοσίευσε αγκαλιά με την Αναστασία Παντούση

tlife.gr
Ο Ιωάννης Παπαζήσης προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση με την σύντροφό του, Αναστασία Παντούση. Ο γνωστός To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: Η φωτογραφία που δημοσίευσε αγκαλιά με την Αναστασία Παντούση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 15/03/2024

Ιωάννης Παπαζήσης: Η εξομολόγηση για την Βανέσα Αδαμοπούλου και τον ανταγωνισμό με τη σύντροφό του, Αναστασία Παντούση

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο περιοδικό Hello, και τον Γιάννη To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: Η εξομολόγηση για την Βανέσα Αδαμοπούλου και τον ανταγωνισμό με τη σύντροφό του, Αναστασία Παντούση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 11/01/2024

Ιωάννης Παπαζήσης: «Θεωρώ τον εαυτό μου ηλίθιο»

zappit.gr
Με αφορμή το τέλος της σειράς «Όρκος ΙΙ» στην ΕΡΤ, ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: «Θεωρώ τον εαυτό μου ηλίθιο» appeared first on Zappit.
20:00 10/01/2024

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Λονδίνο

govastileto.gr
Ο γνωστός ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης και η σύντροφός του Αναστασία Παντούση έκαναν ένα ταξίδι στο Λονδίνο λίγες εβδομάδες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το ζευγάρι πέρασε χαλαρές στιγμές, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα, ο Ιωάννης Παπαζήσης είχε την ευκαιρία να γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά του στο Λονδίνο. Σε μια από τις βόλτες τους, η […]
01:00 28/11/2023

Ιωάννης Παπαζήσης: «Η Αναστασία είναι καλύτερη ηθοποιός από μένα»

zappit.gr
Για τη σύντροφό του, την Αναστασία Παντούση, απάντησε ο Ιωάννης Παπαζήσης, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: «Η Αναστασία είναι καλύτερη ηθοποιός από μένα» appeared first on Zappit.
12:00 21/11/2023

Ιωάννης Παπαζήσης: “Με είχε ενοχλήσει πολύ όταν είδα σε εφημερίδα ότι ήμουν ναρκομανής”

instyle.gr
Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4”. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ποιο ήταν το μοναδικό δημοσίευμα που τον έχει ενοχλήσει στην 20ετή επαγγελματική του πορεία. “Δεν με ενοχλούν αυτά που γράφονται για μένα. Το μόνο που διάβασα στα 20 χρόνια καριέρας και με εκνεύρισε ήταν ένα δημοσίευμα που είχαν γράψει για μένα. Είχα δώσει μια […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: “Με είχε ενοχλήσει πολύ όταν είδα σε εφημερίδα ότι ήμουν ναρκομανής” appeared first on InStyle.
19:46 24/10/2023

Ιωάννης Παπαζήσης: «Αν ήταν σήμερα αυτό το εξώφυλλο θα είχα κινηθεί νομικά»

zappit.gr
Καλεσμένος στο Στούντιο 4, ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη μοναδική φορά κατά […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: «Αν ήταν σήμερα αυτό το εξώφυλλο θα είχα κινηθεί νομικά» appeared first on Zappit.
18:00 24/10/2023

Ο Ιωάννης Παπαζήσης στο ΟΠΑΠ Game Time για τον Παναθηναϊκό, την τέχνη και το motto της ζωής του

Gazzetta
Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για τη «μάχη» του ΟΑΚΑ και απαντά στα δύσκολα διλήμματα της Χριστίνας Βραχάλη.
14:00 20/09/2023

Ιωάννης Παπαζήσης: Είμαι κι εγώ ένας βλάκας του Instagram – Ζητάω φάρμακα για κάποιον και μετά ανεβάζω τη μούρη μου μήπως μου δώσει κανείς δουλειά ή διαφήμιση

Newsbeast.gr
Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν την Τετάρτη (13/9) καλεσμένος στο «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και αρχικά εξήγησε γιατί χρησιμοποιεί θαλασσινό νερό για την καθαριότητά του. «Είχα ένα πρόβλημα. Όταν ξεκίνησα να κάνω σειρές και με βάφανε είχα βγάλει δερματικά προβλήματα στο πρόσωπο, κοκκίνιζα πολύ εύκολα, με ενοχλούσε. Πήγα σε γιατρούς, βάλαμε κορτιζόνες και συνειδητοποίησα μια φορά το καλοκαίρι ότι αυτό καθαρίζει και το συνέχισα βάζοντας θαλασσινό νερό και σταμάτησε. Το αστείο είναι ότι νερό παίρνεις τον χειμώνα γιατί το καλοκαίρι το νερό είναι άφθονο και πηγαίνεις στη θάλασσα. Πηγαίνεις με 10 μπουκάλια στη θάλασσα και είναι η γιαγιά που κολυμπάει σε έχει σταμπ
01:00 14/09/2023

Ιωάννης Παπαζήσης: Αυτός είναι ο λόγος που κάνει μπάνιο μόνο με θαλασσινό νερό

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: Αυτός είναι ο λόγος που κάνει μπάνιο μόνο με θαλασσινό νερό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 13/09/2023

Ιωάννης Παπαζήσης: «Θα ήθελα να έχω σταματήσει την καριέρα μου και να είμαι προπονητής στο ποδόσφαιρο»

okmag.gr
Ο Ιωάννης Παπαζήσης εξήγησε γιατί χρησιμοποιεί θαλασσινό νερό για την καθαριότητά του και αποκάλυψε ότι θα γινόταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Πρωίαν σε είδον» και ανέφερε: «Είχα ένα πρόβλημα. Όταν ξεκίνησα να κάνω σειρές και με βάφανε είχα βγάλει δερματικά προβλήματα στο πρόσωπο, κοκκίνιζα πολύ εύκολα, με ενοχλούσε. Πήγα σε γιατρούς, βάλαμε […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: «Θα ήθελα να έχω σταματήσει την καριέρα μου και να είμαι προπονητής στο ποδόσφαιρο» appeared first on OK! Magazine.
17:58 13/09/2023

Ιωάννης Παπαζήσης: Το ρομαντικό art βίντεο με την Αναστασία Παντούση

instyle.gr
Είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν και το δημοσιεύουν στα social media και από όλα. Αν και το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική του ζωή, εντούτοις ο έρωτας δεν κρύβεται! Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση είναι ζευγάρι παραπάνω από ένα χρόνο και τις μέρες του Αυγούστου επέλεξαν να βρεθούν εκτός Ελλάδας […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: Το ρομαντικό art βίντεο με την Αναστασία Παντούση appeared first on InStyle.
15:46 17/08/2023

Ιωάννης Παπαζήσης: Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι με την Αναστασία Παντούση

govastileto.gr
Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση έκαναν τη διαφορά και αντί να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί, που διατηρούν σχέση τα τελευταία δύο χρόνια, εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται στο μαγευτικό Παρίσι όπου ζουν τον έρωτά τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Τόσο ο […]
22:00 14/08/2023

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Ρομαντική απόδραση στο Παρίσι

okmag.gr
Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση αγαπούν τα ταξίδια και φροντίζουν να τα προσθέτουν με κάθε ευκαιρία στο πρόγραμμά τους. Αυτή τη φορά, αποφάσισαν να κάνουν μια ρομαντική απόδραση στο Παρίσι. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις στιγμές του στην Πόλη του Φωτός. Στιγμές που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει […] The post Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Ρομαντική απόδραση στο Παρίσι appeared first on OK! Magazine.
21:58 14/08/2023

Βανέσα Αδαμοπούλου-Ιωάννης Παπαζήσης: Οι διαδικτυακές ευχές τους για τα γενέθλια του γιου τους

instyle.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης υπήρξαν από τα πιο γλυκά και low profile ζευγάρια της show biz. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2005 και έληξε το 2020 με ενδιάμεση «στάση» τον μονάκριβο γιο τους που γεννήθηκε το 2015. Ο Ιάσονας σήμερα συμπληρώνει 8 χρόνια ζωής και οι διάσημοι γονείς του του ευχήθηκαν μέσω […] The post Βανέσα Αδαμοπούλου-Ιωάννης Παπαζήσης: Οι διαδικτυακές ευχές τους για τα γενέθλια του γιου τους appeared first on InStyle.
17:46 10/08/2023

Ιωάννης Παπαζήσης: Δείτε το στόρι που δημοσίευσε “Κούκλα η..”

happytv.gr
Ο Ιωάννης Παπαζήσης, φέτος το καλοκαίρι, βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση "Ηλέκτρα" του Σοφοκλή. Το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στην Καλαμάτα, για την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Κάστρου.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ιωάννης Παπαζήσης: Δείτε το στόρι που δημοσίευσε “Κούκλα η..”
16:37 09/08/2023

Η «Ηλέκτρα» στο Κάστρο Καλαμάτας

eleftheriaonline.gr
  Η τραγωδία του Σοφοκλή «Ηλέκτρα», το όψιμο αριστούργημα του μεγάλου τραγικού ποιητή θα παρουσιαστεί αύριο Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στο θέατρο του Κάστρου Καλαμάτας, από την Εταιρεία Τέχνης Ars Aeterna σε συνεργασία με το Θέατρο του Νέου Κόσμου. Η παράσταση, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ και παρουσιάζεται σε πανελλαδική περιοδεία. Στην «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, Ηλέκτρα και Ορέστης εκδικούνται για το φόνο του Αγαμέμνονα από την Κλυταιμνήστρα και τον Αίγισθο, πληρώνοντας το αίμα με αίμα. Βαθιά επηρεασμένος από την εποχή του (τέλη του 5ου αιώνα), που διακατέχεται από πνεύμα αμφισβήτησης, διερεύνησης και αποδόμησης, ο Σοφοκλής επιλέγει να αφηγηθεί τον μύθο των Ατρειδ
22:46 07/08/2023

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Η καλοκαιρινή απόδραση στον Όλυμπο

okmag.gr
Μπορεί οι περισσότεροι να επιλέγουν τον Όλυμπο τον χειμώνα, ωστόσο ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση έκαναν τη διαφορά. Μαζί με τους φίλους και συναδέρφους τους, Φιόνα Γεωργιάδη και Δαβίδ Μαλτέζε, χαλάρωσαν απολαμβάνοντας τις ομορφιές του βουνό και πόζαραν παρέα στον φωτογραφικό φακό. Το στιγμιότυπο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φιόνα […] The post Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Η καλοκαιρινή απόδραση στον Όλυμπο appeared first on OK! Magazine.
22:58 18/07/2023

Αναστασία Παντούση – Ιωάννης Παπαζήσης: Η πρώτη φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

tlife.gr
Μπορεί πριν λίγο διάστημα οι φήμες να ήθελαν τον Ιωάννη Παπαζήση με την Αναστασία Παντούση να To άρθρο Αναστασία Παντούση – Ιωάννης Παπαζήσης: Η πρώτη φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 18/07/2023

Ιωάννης Παπαζήσης: Το τρομακτικό περιστατικό στην Καμπότζη

zappit.gr
Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: Το τρομακτικό περιστατικό στην Καμπότζη appeared first on Zappit.
09:00 07/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load