Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν το κατήγγειλα ποτέ, έτρεμα σαν το ψάρι κι έλεγα θεέ μου, γλίτωσα»
14:24 - 28/05/2023
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα η Φωτεινή Ντεμίρη. Η ηθοποιός μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου και για […]
The post Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν το κατήγγειλα ποτέ, έτρεμα σαν το ψάρι κι έλεγα θεέ μου, γλίτωσα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φωτεινή Ντεμίρη για την παρενόχληση που υπέστη στα 19 της: «Κινδύνεψα έλεγα "Θεέ μου, γλίτωσα"»
«Ακόμα και τώρα που το ανακαλώ στη μνήμη μου, δεν μου είναι ευχάριστο», λέει η Φωτεινή Ντεμίρη.
Διαβάστε το στο Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν το κατήγγειλα ποτέ, έτρεμα σαν το ψάρι κι έλεγα θεέ μου, γλίτωσα»
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα η Φωτεινή Ντεμίρη. Η ηθοποιός μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου και για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα 19 της χρόνια.Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα η Φωτεινή Ντεμίρη. Η ηθοποιός μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου και για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα 19 της χρόνια.«Είχα δεχτεί παρενόχληση στα 19 μου. Είχα μία σχέση τότε και ήθελα να πάω στην Αμερική. Δεν ήθελα να το πω στους δικούς μου και ήθελα να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦωτεινή Ντεμίρη: «Δεν κατήγγειλα την παρενόχληση… έτρεμα σαν το ψάρι»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε την Κυριακή 28/5 η Φωτεινή Ντεμίρη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ
To άρθρο Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν κατήγγειλα την παρενόχληση… έτρεμα σαν το ψάρι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr