Ένοπλος εισέβαλε και άνοιξε πυρ στο δορυφορικό σταθμό Νεμέας

14:26 - 28/05/2023

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγα λεπτά στη Νεμέα Κορινθίας. Ένοπλος άνδρας από την Λακωνία...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συναγερμός στη Νεμέα: Ένοπλος άνοιξε πυρ στον δορυφορικό σταθμό

Πανικός προκλήθηκε νωρίτερα στη Νεμέα, όταν ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ στον δορυφορικό σταθμό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η φύλακας από τα θραύσματα.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά του δορυφορικού σταθμού στη Νεμέα Κορινθίας

Συναγερμός σήμανε στη Νεμέα Κορινθίας, όταν άνδρας άνοιξε πυρ στο φυλάκιο του Δορυφορικού Σταθμού της περιοχής. Από τα θραύσματα τραυματίστηκε η φύλακας, ενώ ο δράστης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα korinthosnews, φέρεται να εισήλθε και εντός του χώρου που βρίσκονται τα δορυφορικά πιάτα και συνέχισε να πυροβολεί για αρκετά λεπτά. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση ο άνδρας συνελήφθη. Όπως αναφέρει το korinthosnews, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον άνδρα γιατί το έκανε, εκείνος φέρεται να τους είπε πως ο σταθμός φταίει για τον… κορονοϊό.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κορινθία: Ένοπλος άνοιξε πυρ στον Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας - Τραυματίστηκε η φύλακας

Συναγερμός σήμανε στη Νεμέα Κορινθίας και συγκεκριμένα στον Δορυφορικό Σταθμό της περιοχής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συναγερμός στη Νεμέα: Ένοπλος άνοιξε πυρ στον δορυφορικό σταθμό – Τραυματίστηκε η φύλακας

Στιγμές τρόμου έζησε η φύλακας στον δορυφορικό σταθμό της Νεμέας την Κυριακή (28/5), όταν ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ για άγνωστη αιτία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Korinthos TV, ο ένοπλος ήταν από τη Λακωνία και για αρκετά λεπτά είχε εισέλθει στον χώρο όπου βρίσκονται τα δορυφορικά πιάτα και πυροβολούσε. Από τα θραύσματα τραυματίστηκε η φύλακας, […] Το άρθρο Συναγερμός στη Νεμέα: Ένοπλος άνοιξε πυρ στον δορυφορικό σταθμό – Τραυματίστηκε η φύλακας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ένοπλος άνοιξε πυρ στον Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας και συνελήφθη – Τραυματίστηκε η φύλακας

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής (28/5) στη Νεμέα Κορινθίας, καθώς ένοπλος, για άγνωστη αιτία, άνοιξε πυρ στο φυλάκιο του Δορυφορικού Σταθμού, με αποτέλεσμα, η φύλακας να τραυματιστεί από τα θραύσματα.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ένοπλος άνοιξε πυρ στο Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στη Νεμέα, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ στο φυλάκιο του Δορυφορικού Σταθμού της Νεμέας. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, από τους πυροβολισμούς του ένοπλου άνδρα από τη Λακωνία τραυματίστηκε από τα θραύσματα η φύλακας του χώρου. Στη συνέχεια ο άνδρας, εισήλθε στον χώρο που βρίσκονται τα δορυφορικά πιάτα και πυροβολούσε για […] Ένοπλος άνοιξε πυρ στο Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Ένοπλη επίθεση στο Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας - Μία σύλληψη

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής (28/5) στο φυλάκιο του Δορυφορικού Σταθμού στη Νεμέα Κορινθίας, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η φύλακας από τα θραύσματα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά του δορυφορικού σταθμού στη Νεμέα Κορινθίας

Τον ρώτησαν γιατί το έκανε και απάντησε λόγω... κορονοϊού

Διαβάστε το στο news.gr

Ενοπλος άνοιξε πυρ στο Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας (βίντεο)

Συναγερμός το μεσημέρι της Κυριακής στη Νεμέα Κορινθίας... Ένοπλος άνδρας από την Λακωνία, για άγνωστη αιτία, άνοιξε πυρ στο φυλάκιο του Δορυφορικού Σταθμού της Νεμέας, με αποτέλεσμα, η φύλακας να τραυματιστεί από τα θραύσματα. Στη συνέχεια ο άνδρας, εισήλθε στον χώρο που βρίσκονται τα δορυφορικά πιάτα και πυροβολούσε για αρκετά λεπτά. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, όπου έσπευσαν δύο περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες. Πηγή: korinthostv.gr

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Συναγερμός στη Νεμέα: Ένοπλος άνοιξε πυρ στον δορυφορικό σταθμό

Πανικός προκλήθηκε νωρίτερα στη Νεμέα, όταν ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ στον δορυφορικό σταθμό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η φύλακας από τα θραύσματα. Στιγμές τρόμου έζησε η φύλακας στον δορυφορικό σταθμό της Νεμέας την Κυριακή (28/5), όταν ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ για άγνωστη αιτία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Korinthos TV, ο ένοπλος ήταν από […] The post Συναγερμός στη Νεμέα: Ένοπλος άνοιξε πυρ στον δορυφορικό σταθμό appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Νεμέα: Ένοπλος άνοιξε πυρ στον δορυφορικό σταθμό

Πανικός προκλήθηκε νωρίτερα στη Νεμέα, όταν ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ στον δορυφορικό σταθμό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η φύλακας από τα θραύσματα. Στιγμές τρόμου έζησε η φύλακας στον δορυφορικό σταθμό της Νεμέας την Κυριακή (28/5), όταν ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ για άγνωστη αιτία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Korinthos TV, ο ένοπλος ήταν από […] Το άρθρο Νεμέα: Ένοπλος άνοιξε πυρ στον δορυφορικό σταθμό εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο