#Νεμέα

Σία Κοσιώνη: Εκδρομή στη Νεμέα με τον γιο της, Δήμο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Σαββατοκύριακο εκτός Αθηνών για τη Σία Κοσιώνη και την οικογένειά της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του To άρθρο Σία Κοσιώνη: Εκδρομή στη Νεμέα με τον γιο της, Δήμο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 07/04/2024

Βόλεϊ: Στη Νεμέα η προετοιμασία της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό Κορασίδων

onsports.gr
Στην Νεμέα θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής Κ18, ενόψει…
03:17 28/03/2024

Subaru Crosstrek: Πανελλήνια παρουσίαση στη Νεμέα! (video)

mononews.gr
Το οινοποιείο Semeli επέλεξε η Pleiades Motors για τα αποκαλυπτήρια του νέου CROSSover – TREKking τετρακίνητου Subaru
15:28 08/03/2024

Ανατροπή νταλίκας στην Κορίνθου – Τριπόλεως: Έκλεισε η Εθνική Οδός (Photos)

documentonews.gr
Ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στη νέα Εθνική Οδό Κορίνθου –Τριπόλεως στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας, το βράδυ της Τρίτης (5/3). Όπως… Το άρθρο Ανατροπή νταλίκας στην Κορίνθου – Τριπόλεως: Έκλεισε η Εθνική Οδός (Photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
23:09 05/03/2024

Αυτά είναι τα καλύτερα ελληνικά κρασιά: Το λευκό από τη Σαντορίνη και το "πειραγμένο" κόκκινο από τη Νεμέα

thetoc.gr
Οι ειδικοί οινολόγοι και γευσιγνώστες υπό τον Master of Wine Κωσταντίνο Λαζαράκη έκαναν την επιλογή
14:09 22/02/2024

Κασσελάκης: Αν τολμάει ας πει για 41% ο Βορίδης στις οικογένειες των Τεμπών

lamianow.gr
Την πεποίθησή του ότι η περιοχή της Νεμέας θα μπορούσε να είναι πρότυπο αλλά και το επίκεντρο μιας επιτυχημένης πολιτικής για την αποκέντρωση, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης συναντώντας εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου, του Συνεταιρισμού, του Συνδέσμου Οινοποιών, του ΟΠΕΚΕΠΕ και άλλων φορέων, στο δημαρχείο της πόλης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κόρινθο. Μιλώντας στους εκπροσώπους […] The post Κασσελάκης: Αν τολμάει ας πει για 41% ο Βορίδης στις οικογένειες των Τεμπών appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
18:37 04/11/2023

Περιοδεία Κασσελάκη στην Κόρινθο - Επισκέφθηκε οινοποιείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας [εικόνες]

thetoc.gr
Ο Σ. Κασσελάκης συνομίλησε με οινοποιούς της Νεμέας και αναφέρθηκε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Συναντήθηκε και με φορείς στο δημαρχείο της περιοχής.
15:09 04/11/2023

ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ: Ο Γιάννης έχει γενέθλια και κλείνει τα 70! Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς

logiastarata.gr
Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά 3ος ΟΡΟΦΟΣ, σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με τους εξαίρετους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30. Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, την ίδια ώρα. Το ζόρικο και εκρηκτικό ζευγάρι της σειράς, ο […] The post ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ: Ο Γιάννης έχει γενέθλια και κλείνει τα 70! Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς appeared first on Λόγια-Σταράτα.
05:01 18/09/2023

ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ

logiastarata.gr
Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά 3ος ΟΡΟΦΟΣ, σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με τους εξαίρετους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30. Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, την ίδια ώρα. Το ζόρικο και εκρηκτικό ζευγάρι της σειράς, ο […] The post ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ appeared first on Λόγια-Σταράτα.
08:00 11/09/2023

"3ος όροφος": Α. Καφετζόπουλος και Λ. Φωτοπούλου κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ

thebest.gr
Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά «3ος όροφος», σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με τους εξαίρετους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30.
12:00 08/09/2023

Τρίτος όροφος: Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου κάνουν πρεμιέρα

zappit.gr
Προ των πυλών βρίσκεται ο «Τρίτος όροφος» σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα προκειμένου να λάβει θέση πρωταγωνιστική στο νέο […] The post Τρίτος όροφος: Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου κάνουν πρεμιέρα appeared first on Zappit.
00:00 02/09/2023

Επιμένει ο καύσωνας: Ρεκόρ στο Γύθειο με 46,4 βαθμούς -Οι 20 περιοχές που «ψήθηκαν»

agrinionews.gr
Τους 46,4 βαθμούς έδειξε ο υδράργυρος στο Γύθειο, που «ψήθηκε» από τον καύσωνα, ενώ σε άλλες 6 περιοχές, η θερμοκρασία ήταν άνω των 45 βαθμών! Βάσει των μετρήσεων του δικτύου των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών ΕΕΑ, η λακωνική πόλη δέχθηκε το πιο ισχυρό «χτύπημα» από τον καύσωνα, που μαίνεται εδώ και περίπου 3 εβδομάδες και θα διαρκέσει ως τα τέλη Ιουλίου. Σε Άμφισσα και Κρανίδι καταγράφηκαν θερμοκρασίες 45,9 βαθμών Κελσίου, ενώ 45,4 είχαν οι Άγιοι Θεόδωροι, 45,3 η Στυλίδα, 45,1 η Καλαμάτα και 45 η Νέα Φιλαδέλφεια. Την 20άδα με τις πιο θερμές πόλεις συμπληρώνουν με 44,3 η Θήβα, 44,2 η Ελευσίνα και η Νεμέα, 44,1 είχαν Λάρισα, Μεταμόρφωση και Σπάρτη, η Σίβα Ηρακλείου με 40, Ασπρόπυργος,
19:46 23/07/2023

Τρίτος Όροφος: Στον αέρα το πρώτο trailer της νέας σειράς

zappit.gr
Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά Τρίτος Όροφος, σε σενάριο-σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ και υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές συγκίνησης […] The post Τρίτος Όροφος: Στον αέρα το πρώτο trailer της νέας σειράς appeared first on Zappit.
15:00 21/07/2023

ΕΡΤ1: Ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης 15λεπτη κωμική σειρά με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Λυδία Φωτοπούλου

Newsbeast.gr
Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά «Τρίτος όροφος» θα πέσει στη μάχη της τηλεθέασης την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Το σενάριο και η σκηνοθεσία φέρουν την υπογραφή του Βασίλη Νεμέα ο οποίος θα συστήσει στους τηλεθεατές ένα ζόρικο, εκρηκτικό ζευγάρι τον Γιάννη και την Υβόννη. Ένα ζευγάρι νέων στην… ψυχή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης) και η Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), έρχονται στην ΕΡΤ1 για να θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία και να χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης. Η νέα 15λεπτη σειρά, θα μεταδίδεται καθημερινά από την ΕΡΤ1, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν παρακολουθεί την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού συνταξιούχων.
00:00 29/06/2023

Ποδηλασία: Κυρίαρχη ξανά η ΑΕΚ

aek1924.gr
Για ακόμη μια φορά ξεχώρισε το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ. Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του στους αγώνες του Μαΐου το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έτρεξαν σε 4 αγώνες και κατάκτησαν νέα μετάλλια και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, στον 15ο Γύρο Νεμέας που διοργάνωσε η ΠΕΠΑ, ο Στράτος Μανωλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους […] The post Ποδηλασία: Κυρίαρχη ξανά η ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.
15:37 03/06/2023

Νεμέα: Ένοπλος τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο τη φύλακα στο Δορυφορικό Σταθμό

NewsBomb
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία μετά την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Μαΐου, στο Δορυφορικό Σταθμό της Νεμέας, όταν 41χρονος άνδρας άνοιξε πυρ, σκορπώντας τον τρόμο. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της επίθεσής του.
07:00 29/05/2023

Συνελήφθη για τους πυροβολισμούς σε δορυφορικές κεραίες και τον τραυματισμό γυναίκας στη Νεμέα Κορινθίας

Newsit
Τρόμος το μεσημέρι για 37χρονη φύλακα σε εγκαταστάσεις δορυφορικών κεραιών στη Νεμέα. Δείτε τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, μετά τη σύλληψη του δράστη… Συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς στη Νεμέα Κορινθίας, ένας 41χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και παράβαση της νομοθεσίας ... Περισσότερα To άρθρο Συνελήφθη για τους πυροβολισμούς σε δορυφορικές κεραίες και τον τραυματισμό γυναίκας στη Νεμέα Κορινθίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:58 28/05/2023

Νεμέα: Πυροβολισμοί στον Δορυφορικό Σταθμό – Συνελήφθη ο ένοπλος, ένας τραυματισμός (Βίντεο)

ieidiseis.gr
Ένοπλος εισέβαλε στον Δορυφορικό Σταθμό της Νεμέας και πυροβολούσε κατά ριπάς, τραυματίζοντας την υπάλληλο του χώρου.Αναστάτωση επικράτησε, την Κυριακή (28/05), όταν άνδρας εισέβαλε στον Δορυφορικό Σταθμό της Νεμέας και άρχισε να πυροβολεί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα korinthostv.gr, ένοπλος άνδρας από την Λακωνία, για άγνωστη αιτία, άνοιξε πυρ στο φυλάκιο του Δορυφορικού Σταθμού της Νεμέας, με αποτέλεσμα η φύλακας να τραυματιστεί από τα θραύσματα. Στη συνέχεια ο άνδρας, εισήλθε στον χώρο που βρίσκονται τα δορυφορικά πιάτα και πυροβολούσε για αρκετά λεπτά. Πάντως, στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και έσπευσαν δύο περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας. Έπειτα από συντονισμέν
15:28 28/05/2023

Τρόμος στην Κορινθία: Πυροβολούσε τον Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας – «Ο σταθμός φταίει για τον κοροναϊό»

in.gr
Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον άνδρα γιατί το έκανε, εκείνος φέρεται να τους είπε πως ο σταθμός φταίει για τον… κοροναϊό.
15:18 28/05/2023

Ένοπλη επίθεση στον δορυφορικό σταθμό Νεμέας - Τραυματίστηκε η φύλακας από τα θραύσματα

Newsit
Η ένοπλη επίθεση στη Νεμέα σημειώθηκε το μεσημέρι. Ταχύτατη η επέμβαση των αστυνομικών στην Κορινθία. Ο δράστης με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα… Συναγερμός το μεσημέρι στη Νεμέα Κορινθίας. Ένοπλος άνδρας από την Λακωνία, για άγνωστη αιτία, άνοιξε πυρ στο φυλάκιο του Δορυφορικού Σταθμού της Νεμέας, με αποτέλεσμα, η φύλακας να τραυματιστεί από τα θραύσματα. Στη ... Περισσότερα To άρθρο Ένοπλη επίθεση στον δορυφορικό σταθμό Νεμέας - Τραυματίστηκε η φύλακας από τα θραύσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:40 28/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load