Ενώπιον Ανακριτή την Τετάρτη 31/5 ο 46χρονος που κατηγορείται για το μαχαίρωμα στο κέντρο του Αγρινίου
13:46 - 29/05/2023
Ενώπιον Εισαγγελέα παρουσιάστηκε στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, 29 Μαΐου ο 46χρονος που κατηγορείται για το αιματηρό επεισόδιο που συνέβη το περασμένο βράδυ στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Καραπανέικα), στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και της κατοχής ναρκωτικών, καθότι στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα χασίς και μεταλλικός τρίφτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος υποστηρίζει πως δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη και ότι «θόλωσε» μετά παρατήρηση που του έγινε, καθότι ούρησε δημόσια, στο σιντριβάνι της πλατείας.
Αναμένεται να οδηγηθεί εν
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr