Δανάη Μπάρκα: «Αν μου έλεγαν μετά από 3 χρόνια να σταματήσω την εκπομπή, θα κολυμπούσα ένα 3ήμερο στο δάκρυ μου»

13:09 - 01/06/2023

Με αφορμή την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ και την ψυχραιμία της να αποχαιρετήσει To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Αν μου έλεγαν μετά από 3 χρόνια να σταματήσω την εκπομπή, θα κολυμπούσα ένα 3ήμερο στο δάκρυ μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα: «Αν μου έλεγαν να σταματήσω την εκπομπή θα κολυμπούσα ένα 3ήμερο στο δάκρυ»

Με αφορμή την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ και την ψυχραιμία της να αποχαιρετήσει on air συνεργάτες της, η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε τις σκέψεις της για το τι θα έκανε η ίδια σε αντίστοιχη περίπτωση. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη ανέφερε: «Μου φάνηκε πάρα πολύ ψύχραιμη η υπέροχη Εύα Αντωνοπούλου. Αν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δανάη Μπάρκα για Εύα Αντωνοπούλου: Αν μου έλεγαν να σταματήσω την εκπομπή, θα κολυμπούσα ένα 3ήμερο στο δάκρυ μου

Η Δανάη Μπάρκα, Με αφορμή την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ και τον αποχαιρετισμό της on air στους συνεργάτες της, σκέφτηκε τον εαυτό της σε αντίστοιχη θέση και μοιράστηκε με το κοινό το τι θα έκανε σε αυτή την περίπτωση. Η Δανάη Μπάρκα, Με αφορμή την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ και τον αποχαιρετισμό της on air στους συνεργάτες της, σκέφτηκε τον εαυτό της σε αντίστοιχη θέση και μοιράστηκε με το κοινό το τι θα έκανε σε αυτή την περίπτωση. ηπαρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» σχολίασε την ψυχραιμία της δημοσιογράφου μετά από τόσα χρόνια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δανάη Μπάρκα: "Αν μου έλεγαν να σταματήσω την εκπομπή, πιστεύω ότι θα κολυμπούσα ένα 3ήμερο στο δάκρυ μου"

"Ξέρετε όλοι πως το έχω εύκολο το κλάμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της