Ευγενίου: «Γιατί να πληρώσω τα χρέη αφού υπάρχει ο Γ.Σ. Ηρακλής;»

21:37 - 01/06/2023

Ο Στράτος Ευγενίου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το μέλλον του Ηρακλή, αλλά και για τα χρέη που υπάρχουν από την περίπτωση του Μπόγκταν Μάρα. Αναλυτικά τα όσα είπε:  Αρχικά ανέφερε: «Δεν λαμβάνω υπόψιν τις αλητείες κάποιων, δεν με κυνηγούν παίκτες για χρήματα. Όσα ήρθαν από το στοίχημα μπήκαν στα ταμεία της ομάδας και ο Γ.Σ. […] The post Ευγενίου: «Γιατί να πληρώσω τα χρέη αφού υπάρχει ο Γ.Σ. Ηρακλής;» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευγενίου: «Γιατί να πληρώσω εγώ τα χρέη του Ηρακλή; – Yπάρχουν πολλά πράγματα που ”βρωμάνε”»

Συνέντευξη με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν ευθύνεται για τα χρέη του Ηρακλή και ούτε και προτίθεται να τα αποπληρώσει, παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Στράτος Ευγενίου. Για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ηρακλής αλλά και για την επόμενη μέρα του συλλόγου μίλησε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis της Θεσσαλονίκης ο Στράτος Ευγενίου. Ο μεγαλομέτοχος […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)