Υποψήφιος με τον Θανάση Λύρο ο Ιωάννης Ζαβιτσανάκης
19:46 - 03/06/2023
Την συμπόρευσή του με τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάση Λύρο ανακοίνωσε ο Ιωάννης Ζαβιτσανάκης. «Ευχαριστώ τον Αρχαιολόγο, Σπηλαιολόγο Ερευνητή, Συγγραφέα, Ιωάννη Ζαβιτσανάκη και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει», δήλωσε ο κ. Λύρος. Η δήλωση του κ. Ζαβιτσανάκη: Αγαπητοί συμπολίτες Στις επερχόμενες …
Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υποψήφιος με τον Θανάση Λύρο ο Γιώργος Μπέλλας
Την συμπόρευση της με τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάση Λύρο ανακοίνωσε ο Γιώργος Μπέλλας.
«Ευχαριστώ τον Γιώργο Μπέλλα, από τα Ελληνικά, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει», δήλωσε ο Θ. Λύρος.
Σε δήλωσή του ο Γιώργος Μπέλλας ανέφερε:
«Ανήκω στην αγροτική οικογένεια και όλοι ξέρουμε πώς βγαίνει το μεροκάματο, με πόσες δυσκολίες και πόσα προβλήματα.
Ως νέος αγρότης, που έχω επενδύσει στον τόπο μου, περίμενα από τους διοικούντες διαχρονικά το Δήμο μας να εκτιμήσουν αυτή μου την κίνηση και να ενθαρρύνουν και να προτρέψουν και άλλους νέους αγρότες να κάνουν το ίδιο. Δυστυχώς δεν είδαμε καμία βοήθεια και έχουμε
Διαβάστε το στο agrinionews.gr