Μετά τον Μπενζεμά θέλει και τον Καντέ η Αλ Ιτιχάντ

20:46 - 04/06/2023

Μετά τον Μπενζεμά θέλει και τον Καντέ η Αλ Ιτιχάντ 04/06/2023 Η Αλ Ιτιχάντ συνεχίζει να ρίχνει δίχτυα στην Ευρώπη για την ενίσχυση του ρόστερ της. Τη στιγμή που φήμες θέλουν τον Καρίμ Μπενζεμά να αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη Σαουδική Αραβία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο, πλέον η αραβική ομάδα κινείται και για την περίπτωση του Ενγκολό Καντέ. Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι ως το καλοκαίρι και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους «μπλε». Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Αλ Ιτιχάντ αναμένεται να βρεθούν τις επόμενες ημέρες στο Λονδίνο για να μιλήσουν με τον παίκτη και τον ατζέντη του.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Τράμπζονσπορ θέλει και τον Δημήτρη Πέλκα

Η ελληνική “παροικία” στην Τραπεζούντα είναι πιθανό να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, αφού η Τράμπζονσπορ φαίνεται ότι θέλει να αποκτήσει και τον Δημήτρη Πέλκα. Η Τράμπζονσπορ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Τουρκία, με πρωταγωνιστές τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, οι οποίοι συνεχίζουν να αγωνίζονται στην ομάδα, αλλά πλέον πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον Δημήτρη Κουρμπέλη. ... Περισσότερα To άρθρο H Τράμπζονσπορ θέλει και τον Δημήτρη Πέλκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αλ Ιτιχάντ: Μετά τον Μπενζεμά θέλει και τον Καντέ

Η Αλ Ιτιχάντ συνεχίζει να ρίχνει δίχτυα στην Ευρώπη για την ενίσχυση του ρόστερ της. Τη στιγμή που φήμες θέλουν τον Καρίμ Μπενζεμά να αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη Σαουδική Αραβία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο, πλέον η αραβική ομάδα κινείται και για την περίπτωση του Ενγκολό Καντέ. Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι ως το καλοκαίρι και […] The post Αλ Ιτιχάντ: Μετά τον Μπενζεμά θέλει και τον Καντέ first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»